Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18912652 www.bgdnes.bg

Силиконова маркетоложка и изкачвал Еверест сред новите играчи в "Островът на 100-те гривни" (Списък 2)

Нови шест играчи влязоха в игрите в "Островът на 100-те гривни" - Вера, Яна, Ина, Нина, Виктор и Рената.

Една от най-любопитните участнички бе тунингованото изкушение с огромни гърди - Рената Пачева.

Реклама

Сексапилната варненка, която гордо разходи още в промото на предаването минимум 800 кубика силикон, ще използва всички свои оръжия, за да се добере до сладък пай от голямата награда от 300 бона. Освен с впечатляваща гръдна обиколка, участничката се откроява и с напомпани хиалуронови устни, подчертаващи чаровната бенка под носа й.

В хитовото състезание на Филипините, силиконовата маркетоложка Рената Пачева ще трябва да покаже само предизвикателното си тяло, но и издръжливост в тежките игри, хитрост, адаптивност и социални умения. В екстремното приключение тя ще разчита на опита си от черноморските плажове и фитнеси.

"Аз нося дух, който съживява и носи доброта. С правилните думи и енергия пробуждам хората около себе си. Вярванията ми се осланят на холистичната медицина – дух, ум, тяло и връзката с по-висшето ни Аз. Жените в моя род имат карма и аз ще съм война за всички тях, който ще я обърне към добро. Мога и да готвя уникално вкусно. Изобщо, нося много качества от предишни мои животи, които ще ми помогнат в предаването", споделя тя.

Друго женско присъствие носи Нина - на 38 години, копирайтър. "Аз съм майка на две малки деца, но не искам и не мога да съм само това. В последните 7 години животът ми е – детската площадка, бакалията, вкъщи. Временно се разделих с бащата на децата ми, защото отказвам да търпя липсата на помощ, съдействие и участие в домакинството, Ако не се промени, ще живеем разделени. По улиците виждам необгрижени жени, които бутат количките си и нямат време да се грижат са външния си вид. Аз съм една от тях. В момента тежа толкова, колкото когато бях бременна в 9-тия месец с първото си дете. Всичко зависи от мен! Събуждам се от зимния си сън, стягам се и децата ми ще знаят, че имат супер майка. Време е да се усетим жени", коментира тя.

Ина е следващият участник - тя е на 37 години и е нутриционист.

"Аз съм оксиморон, висок и шантав електрон. Като ме видиш и забелязваш дългите крака и една усмивка и си казваш, че вероятно съм повелителка на пълните с чинии мивка. Много тъпа роля, то всеки може да бърше остатъци от сос, но не всеки може да остане в главата ти като желан, щур и непредвидим гост. Позволи ми да покажа нови светове и да правя смешки, грешки и да действам по човешки", споделя тя в рима.

Реклама

Виктор Митов е другият, който влезе тази вечер в играта. Той е на 29 години и е компютърен инженер.

"Изкачвал съм се до базовия лагер на Еверест на височина почти 5364 м. Всъщност, всяка свободна секунда търся адреналин и емоция. Работата ми е не е никак приключенска, но ми дава възможността да правя това, което искам. Обичам да да плувам, да играя баскетбол, да греба, дори съм републикански шампион в този гребането. Отивам на острова за победата, но преди всичко в важно да остана добър човек. Истински важното е да си лягам вечер с мисълта, че съм направил нещо красиво", споделя той.

Весело присъствие внася и певицата Яна Узунова, която е на 32 години. "Аз следвам сърцето си без много-много да умувам. Живея в изкуство, създавам негови творения и вибрирам изкусно из всичките му измерения. Бъдете с мен, за да стигна финала благополучно, защото с мен няма никога да ви е скучно", заявява тя чрез песен.

Последната влязла тази вечер е Вера. Тя е на 39 години и е молекулярен биолог.

"Знам, че ще бъда подценена в тази игра и искам да е така. Обичам да започвам от нулата, да надграждам и след това да печеля! Аз съм стратег, умна, адаптивна, възпитана и с много добри физически данни за 40 годишна лелка. Обичам да дирижирам нещата, но не открито. Oбичам хората да ме слушат, но без да се натрапвам и да привличам внимание. Обичам да залитам, обичам и покоя. Обичам от всичко! Боря се до край. Правя го с мисъл, жар и огън. Време е вече да спра да живея както трябва и да живея както искам. Сега настъпи този момент", споделя тя.

Четете още

Бивше ченге се омаскари в "Островът на 100-те гривни"

Бивше ченге се омаскари в "Островът на 100-те гривни"

Ромската красавица Грозденка на старта на "Островът на 100-те гривни": Аз съм кралска кобра, пазете се!

Ромската красавица Грозденка на старта на "Островът на 100-те гривни": Аз съм кралска кобра, пазете се!

Вижте 19 участници в "Островът на 100-те гривни" (снимки+представяне) I ЧАСТ

Вижте 19 участници в "Островът на 100-те гривни" (снимки+представяне) I ЧАСТ

Реклама
Реклама
Реклама