Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18921649 www.bgdnes.bg

Първи номинирани в "Игри на волята"! Вижте кои са те

Капитанът на племето "Горди" Симеон Кралев и Елица са първите номинирани в шестия сезон на "Игри на волята" по Нова тв.

Номинациите бяха очаквани, защото повечето от племето "Горди" смятат, че Елица е най-слабото звено в отбора им, а за Кралев смятат, че е мързелив, че не става за капитан, а на всичко отгоре само мрънка и се оплаква.

Реклама

Ето как гласуваха играчите от племето "Горди":

Елица даде своят глас за Кралев, защото не смята, че е подходящ за капитан, а на всичкото отгоре й крещеше доста грубо по време на битката. Капитанът Кралев на свои ред номинира Елица.

"Кралев не притежава лидерските качества, затова го номинирам", даде своя клас Малвина Бонева.

Пелипенко също номира Елица, защото сметна, че е най-слабият играч в племето и не допринася с нищо за благото на отбора, както и в битките. Благой пък изненада със своя избор и закова с номинация Малвина, защото смята, че не се раздава на макс. Изабел Крамарска не посмя да рискува и да изпрати Кралев на номинация и тя също номерира Елица. Димитър пък обвини за цялата ситуацията, в която се намира племето "Горди" и номинира капитана Кралев. Добрин номинира Малвина, защото смята, че им трябва мъжка сила. В крайна сметка на елиминации отиват Кралев и Елица  .

Утре страстите между Кралев и Димитър предстои да се разгорещят още повече. Дали ще се стигне до физическа конфронтация или ще удържат нервите мързеливият бизнесмен и строгият войник, предстои да разберем.

Четете още

Орлин Горанов награби две награди на "София 2024"

Орлин Горанов награби две награди на "София 2024"

ПЪРВИ ИСКРИ в "Игри на волята"! Нападнаха богаташко синче за мързел и мрънкане

ПЪРВИ ИСКРИ в "Игри на волята"! Нападнаха богаташко синче за мързел и мрънкане

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама