Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18928304 www.bgdnes.bg

Мис Монтана се тревожи, че е ниска за "Мис България"

Тренирала е футбол и джудо 

Бабата на Лилия я подтиква да участва в конкурса за красота 

17-годишната Лилия Николова стана новата Мис Монтана.

Това е едва първият моден конкурс на красавицата, която е ученичка в 11 клас. Вълнението около надпреварата е голямо, а Лилия изобщо не очаква, че ще бъде първа сред всички прекрасни дами.

"От много време баба ми повтаря да се запиша за "Мис Монтана", но бях несигурна в себе си. Миналата носителка на титлата ме покани и така влязох в надпреварата. Бях много притеснена - имаше уникални момичета с много опит в сферата на модата. Казах си: "Боже, какво правя тук?", разказа откровено за "България Днес" хубавицата.

Реклама

Лили също така е и активна спортистка - тренирала е футбол и джудо, а в момента ходи на фитнес. От малка играе народни танци и споделя , че те са нейната страст.

"Мечта ми е да следвам педагогика, защото много обичам децата. Искам да се развивам и в модната индустрия и да снимам фотосесии. За по-престижните конкурси като "Мис България" не знам дали имам данни, понеже нямам височината - само 1,63 см съм. Много ми е гадно, но ги разбирам, от една страна, защото манекенките са високи момичета", заяви с лека тъга тийнейджърката.

"България Днес" потърси за коментар организатора на "Мис България" Ирина Папазова, която също изказа своето мнение по темата.

"Минимумът ни е 1,70 см. Още държим на този критерий. Правили сме много малки изключения - имало е девойки, които са били 168 см, но те реално не са с толкова голям шанс за печеленето на титлата", каза Папазова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама