Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18937524 www.bgdnes.bg

Кристина Димитрова празнува китайската есен

Певицата заедно с още куп гости похапва 18-степенно меню по случай празника

Кристина Димитрова и Краси Аврамов посрещнаха китайската есен в компанията на други близо 200 ВИП гости от родния звезден небосклон. На събитието, което се проведе завчера в "Дома на азиатската кухня и суши" в парка "Заимов" в столицата, присъстваха и десетки гости, представители на различни азиатски държави. На празника на есента присъстваха още вдовицата на геройски загиналия наш командор - Емил Шарков - Милена Шаркова, носителката на титлата Мис Баба за 2016 г. Дони Василева, бившата зам.-кметица на Панчарево Паолина Петракиева, Мис Баба за 2010 г. Капка Амзина, пиар експертът Ива Екимова.

Реклама

Синът на актрисата Деси Тенекеджиева - Йосиф Камбуров, който живее в Лондон, също дойде в компанията на нежната си половинка Петя, която обра погледите на мъжете през вечерта заради своята красота.

"Заедно с китайската Нова година празникът на есента е един от двата най-важни традиционни празници в Китай, датиращ отпреди 3000 години, когато изразът "Средата на есента" се използва за първи път в "Писанията на Джоу", сборник от ритуали на династията Джоу", допълни още домакинът и подкани гостите си да пристъпят към храната.

18-степенно меню, което включваше мариновани шишчета от фагри, корейска палачинка, тайландски пролетни рулца, пелмени с морски дарове, суши със сьомга и ягоди, бавно готвени свински коремчета с азиатския сос якинику, говежди рибай по сечуански и още много други вкусни блюда очароваха гостите, който едвам успяха да опитат и десертите, сред които най-много овации събра лунната бисквитка.

Именитата пътешественичка и водеща Маги Гигова също се наслади на празника, но си тръгна по-рано.

"Утре пътувам за Индия за 11-и път и ми се налага да стягам багаж, затова ме извинете", щастлива сподели Маги и си тръгна, но колегите й журналисти Патриция Кирилова и Антон Стефанов останаха да се насладят на великолепната компания до края на вечерта. Доскорошният кмет на столичния район Панчарево Николай Гюров също остана до края на празника. Политикът от ГЕРБ сподели, че все още обмисля дали ще направи свой собствен политически проект. Китайското веселие по случай празника на есента приключи с томбола и много награди.

Четете още

Орлин Горанов търси заглавие за нова песен с Кристина Димитрова

Орлин Горанов търси заглавие за нова песен с Кристина Димитрова

Кристина Димитрова кара и колело, и джипче

Кристина Димитрова кара и колело, и джипче

Легендарна изпълнителка днес става на 64

Легендарна изпълнителка днес става на 64

Кристина Димитрова обикаля Валенсия в нечовешки жеги

Кристина Димитрова обикаля Валенсия в нечовешки жеги

Реклама
Реклама
Реклама