Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18938545 www.bgdnes.bg

Вижте всички 14 двойки в "Бягство към победата" (снимки+представяне)

Вторият сезон на "Бягство към победата" започна тази вечер по БиТиВи.

Ето и всички 14 двойки, които ще участват в  игрите тази година:

1.

Радостин и Иван са разследващи полицаи. Общото между тях е, че и двамата са дисциплинирани и зачитат честността и правилата. Залагат на добрата си физическа форма и силната спойка помежду си. Двамата се запознават преди над 20 години в Националната Априловска гимназия. Били са съученици, състуденти, а сега са колеги. Нормалното им общуване е карането.

2.

Натали и Никол са млади, амбициозни и красиви „барбита". Свързва ги нощният живот на София – работили са заедно, а впоследствие са станали и най-добри приятелки и съквартирантки. Определят се като „минус и плюс", но винаги вървят в комплект – ако някой иска едната, задължително трябва да вземе и другата. Където и да отидат заедно, става огромен фурор. Убедени са, че ще си тръгнат от „Бягство към победата" като победители.

Реклама

3.

Николай и Иван са търговски представители на две различни конкурентни фирми на пазара. Запознават се като колеги преди 7 години, но си пасват като характери и си стават приятели. Свързва ги общото им увлечение по екстремните спортове. Искат да изживеят емоцията, наречена „Бягство към победата", и вярват, че имат огромен шанс да финишират последни, защото се допълват взаимно с познания и умения в различни сфери. Двамата са на мнение, че таят в себе си огромна спортна злоба, а стратегията им е да „мачкат" конкурентите си постепенно и методично.

4.

Ема и Кирил са млада двойка. Запознават се абсолютно случайно на една спирка преди 7 години. Свързва ги увлечението им към нови приключения. Смятат да дадат всичко от себе си в „Бягство към победата" – да се забавляват, да научат нещо ново, но най-вече да спечелят.

5.

Габи и Иван са колеги, които работят във фабрика за металообработване в град Мъглиж – той е складов работник, а тя му е шеф. Всеки от двамата е семеен. Комуникативни, цветни и различни. Двамата се познават от 5 години, а инициатор за участието им в „Бягство към победата" е Габи, която признава, че е избрала Ванката заради интелигентността му.

6.

Деси и Сашо са брат и сестра от град Русе, като всеки от тях е семеен. Познават се изключително добре, а това им позволява да „покриват" слабите си страни. Намират участието си в „Бягство към победата" като идеална възможност да отделят време за себе си като брат и сестра, защото живеят в различни градове и все по-рядко им остава време да се виждат.

7.

Божидара и Емил са приятели, свързани от музиката. Запознават се в студио на Емил, където Божидара идва да запише песен за своя роден град – Троян. Именно там се „надушват", че са „леко откачени", като имат редица рисковани и интересни истории заедно, някои от които: натравяне с алкохол в дискотека, състезания с рали и дрифтове, бягство от полицията и падане от скала в речно корито. Смятат искрено да се забавляват и вярват, че по този начин ще достигнат по-лесно към победата.

Реклама

8.

Йордан и Петър са братя, като разликата помежду им е три години в полза на Йордан. Макар да са родени в различни градове, това, което ги свързва, е морето, до което са израснали. Детството им е преминало в множество премествания, което ги е превърнало и в най-добри приятели. Възпитани са винаги да са в помощ на хората. Твърдят, че се познават отлично, но се надяват чрез „Бягство към победата" да разберат нещо за другия, за което до този момент не са подозирали.

9.

Памела и Любослав са годеници, които живеят от четири години заедно в София. Смятат, че ключът към победата е в разбирателството, и се определят като „страхотен тандем" в това отношение. Убедени са, че са създадени един за друг, и са готови за следващата крачка. Обичат пътешествията и ако спечелят „Бягство към победата", биха похарчили наградата за околосветско пътешествие. Надъхани са за победа и са силно мотивирани.

10.

Илиана и Радослав са семейство програмисти. Запознават се преди 13 години по време на следването си в Техническия университет в София. Имат две деца. Всекидневно преоткриват всякакви предизвикателства, а главната им цел в „Бягство към победата" е да се забавляват. Интересно им е как ще се справят без компютър, пари и телефон.

11.

Теодор и Пресиян са приятели по професия и в живота. Много комуникативни, вербални, забавни, често пъти и заядливи един с друг. Това, което ги свързва, е изкуството. Двамата непрестанно се разсмиват и изнервят взаимно.

12.

Вики и Тони са много близки приятелки. Запознават се на работното си място, като първоначално Антоанета не харесва Виктория. Тя обаче успява да я предразположи и се превръща в най-близкия ѝ човек за максимално кратко време. И двете са силно изявени характери, което определят като „нож с две остриета". Липсва им състезателната тръпка, затова искат да излязат от рутината си. Комуникацията им е динамична, като могат да се разберат както с един поглед, така и с няколко скандала.

13.

Мира и Тина са близначки от град Пловдив и работят като барманки. Имат разлика от 5 минути. Почти през цялото врем говорят една през друга – бързо и едновременно. Записват се в „Бягство към победата", за да разберат дали и там ще се карат толкова, колкото и в живота. Не се докосват, не се прегръщат, не се и поздравяват – затова и някои хора не могат да повярват, че са близначки.

14.

Росица и Надежда са майка и дъщеря. „Срещат" се за пръв път в родилното отделение на Велико Търново преди... доста години. Надежда е едната от две сестри – еднояйчни близначки, а Росица си признава, че често ги обърква. Ходят заедно по планини, за риба, спят по палатки, карат каяци, скачат от самолети... Много се разбират и имат добра комуникация, но често изпадат в конфронтации.

Четете още

Мацки нападнаха Валери Григоров на партито на Би Ти Ви

Мацки нападнаха Валери Григоров на партито на Би Ти Ви

Жената на Краси Радков: Не знам дали той още ме обича!

Жената на Краси Радков: Не знам дали той още ме обича!

20 бона за 30 секунди реклама при Краси Радков, 11 000 за Рачков

20 бона за 30 секунди реклама при Краси Радков, 11 000 за Рачков

Започна кастингът за "Бягство към победата" 2

Започна кастингът за "Бягство към победата" 2

Реклама
Реклама
Реклама