Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1894431 www.bgdnes.bg

Ивана гласи щерка си за адвокатка

Иво АНГЕЛОВ

Дъщерята на фолкпевицата Ивана се стяга да гради кариера на адвокатка в бъдеще, научи "България Днес". Красивата девойка е първокурсничка в специалност "Право" в Софийския университет и в дебютната си година в академичните среди за радост на известната си майка се справя отлично. Паралелно с юридическото си развитие Теодора заляга над учебниците и по още една специалност.

"Учи право и режисура. Тя си взе това решение. Много добре разбира, че й е доста напечено с две различни специалности, но щом е навита, нека да опита. В края на краищата, когато си на 19 години, винаги имаш избор. Надявам се, че ще прецени с времето къде й е силата и ще хвърля усилията си там, където иска. Напътствам я да не се дели от акъла си и да учи това, което я тегли най-много. Важното е, каквото ще учи и работи, да го прави с кеф и удоволствие", коментира пред "България Днес" Ивана.
Именно правните казуси представляват интерес за младото момиче. Тя получава пълната подкрепа на родителката си и й се отблагодарява с много усърдно учене и добри резултати. "Винаги има свое мнение за нещата. И на шиш да я въртиш, тя ще си мълчи и пак ще направи всичко според нейните виждания. Харесва ми, че е амбициозна, но не болезнено и като поеме ангажимент, ще го свърши, каквото ще да й струва. Ако ще и да не мигне цяла нощ", каза още за дъщеря си изпълнителката на "Шампанско и сълзи".
За пълно удобство на Теодора родителката й купи апартамент в столицата. Преди да стане студентка, момичето живееше с майка си в Пловдив. Въпреки натоварения си график от участия лично Ивана се заела с обзавеждането на жилището. Изпълнителката купила накуп телевизор и домакински уреди, като избирането на подходящото обзавеждане й отнело доста време. Айтозлийката обаче се е постарала на дъщеря й нищо да не й липсва и да може спокойно да се подготвя за лекциите и изпитите. Като всяка майка Ивана се притеснява дали Теодора ще се справи, но вярва в нея.

Реклама

Още преди време стана ясно, че младата девойка няма да поеме по професионалния път на майка си. Теодора никога не е обичала публичните демонстрации и винаги е впечатлявала със своята скромност. Тя предпочита да е зад сцената пред това да е пред хорските очи и вероятно затова я влече режисурата. Ивана одобрява избора й, като само оценява колко е натоварено всекидневието на фолкпевиците.

 

Симона е на другия полюс

Често музикалните фенове правят сравнения между дъщерите на Ивана (Теодора) и Глория (Симона), които са приблизително на една и съща възраст. Поведението им показва, че те са много различни и се вълнуват от различни житейски амбиции. Теодора е студентка, която се опитва да стане самостоятелна и усърдно работи да се докаже без помощта на майка си. Нейни познати изтъкват, че не е изобщо разглезена и не търси скандали, с които да привлича вниманието на обществото. Тя не обича да е под медийните прожектори и действията й да стават всеобщо достояние. Една от малкото нейни снимки е от бала й, където изглежда невероятно в празничната си рокля.

В същото време Симона е на другия полюс и прави всичко възможно да бъде забелязана. Тийнейджърката е почитателка на тежките гримове, клубните забавления, високите токчета, предизвикателните дрехи и снимките тип "патешка човка". Харесва да бъде снимана и фотосите да се разпространяват във виртуалното пространство, да бъде харесвана и разпознавана навсякъде. Симона също така ударно навлезе в попфолка с мощната подкрепа на майка си и двете записаха няколко дуета. Момичето има талант за пеене, но масовото мнение е, че е на път да провали кариерата си, ако не промени начина си на живот.

Общото и при двете е, че са деца на разведени родители и са израснали само с майките си. Поведението им обаче показва, че възпитанието им е протекло по-съвсем различен начин и затова сега са се оформили като две напълно различни личности.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама