Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18944384 www.bgdnes.bg

Луиза, Пъдев и Боряна Братоева в новата театрална премиера "И верният отговор е…"

На 21 и 22 октомври в Thѐatro (Театро отсам канала) ще се състои премиерата на най-новата постановка, продуцирана от Break a leg, "И верният отговор е...".

Една изневяра, трима пламенни перничани, един любим отбор и една мечта, събрани на едно място, с обещание за много смях и неочакван край.

Реклама

В ролите на главните герои Деси, Оги и Славка се превъплъщават Луиза Григорова-Макариев, Христо Пъдев и Боряна Братоева.

Комедията на режисьора Мартин Каров ще ни хвърли в живота на Деси (Луиза Григорова-Макариев) - 33 годишна луда фенка на "Стани богат" от Перник. Тя е щастливо омъжена за Оги (Христо Пъдев), бивша млада надежда на "Миньор Перник". 

Деси е главен готвач на най-посещаваното заведение в центъра на града, изключително любознателна и с огромна страст към науките. За разлика от нея, съпругът ѝ смята, че всяка информация, която ни се предоставя чрез книги, телевизия и интернет, цели да ни заблуди и всичко е конспирация. Този сблъсък на интереси не им пречи обаче да живеят щастливо. Но мечти като тази се сбъдват само по сериалите. Една неочаквана ситуация и едно обаждане преобръщат всичко.

Ще стигнат ли нашите герои до верния отговор и кой е той, разбираме в криминално-битовата винкел комедия "И верният отговор е...". Защо криминално-битова? Може би Славка (Боряна Братоева), сестрата на Деси, ще ни разкрие?

Отговорите на живо на 21 и 22 октомври от 19,30 часа в Thѐatro (Театро отсам канала).

Четете още

Луиза Григорова обича Хари Потър

Луиза Григорова обича Хари Потър

Христо Пъдев тренира за маратон, ще бяга 42 километра

Христо Пъдев тренира за маратон, ще бяга 42 километра

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама