Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18948874 www.bgdnes.bg

Емили Тротинетката изпадна в депресия, мина на "водка с утеха"

*Често се пуска с чашка в мрежата 

*Скандалното блонди цери депресия с "твърдо гориво" 

Фотоси, на които надига чашката, помества напоследък Емили Тротинетката, видя "България Днес". Скандалното блонди явно е минало на "водка с утеха", коментират с почуда негови фенове. Снимките как бившето момче гаврътва чаши с "твърдо гориво" са изненадващи, защото досега Емилито съблюдаваше строг хранителен режим, от който алкохолът беше напълно изключен. Единствените напитки, които русокоската от Плевен си позволяваше, бяха минералната вода, кафето и натуралните сокове. Нейният приятел - бившият културист и участник във "Фермата" Тихомир Рангелов, който изготвя здравословни режими и упражнения за стройна фигура и помпане на мускули, я бе сугестирал да спазва основни правила за хранене, за да не загуби момичещките си форми. Досега Рангелов зорко следеше Тротинетката да не се отклонява и на милиметър от неговите повели. Как ексатлетът е допуснал трансмомичето да посегне към високоградусните питиета, остава мистерия дори за техните близки. Някои от тях предполагат, че откакто двамата с Тихомир прибраха отново 32-годишната софиянка Елизабет "Тейлър" Зарева във варненския си апартамент, Емилито вече има компания за чашка, тъй като бившият културист не близва нищо спиртно.

"Така лекувам депресията си", поясни тези дни самата Емили. Тя довери, че е преживяла куп несгоди в личен план - основно от предателства и раздели с гей приятелки, с които се е надявала да завърже любовни отношения. Мъката си ексмомчето е решило да гаси с алкохол, вместо да си намери по-полезни занимания.

Реклама

Тротинетката се терзае и от други два свои проблема. Първият е, че вече над година не успява да продаде апартамента си в Плевен, наследство от покйните си родители, заради запазена част на нейния вуйчо. Първо пред вестника блондито се бе изповядало, че докато живеело у тях, вуйчо му и вуйна му настоявали той да се облича и държи като момче, което предизвиквало непрекъснати скандали. Дали роднината на Емили вече е дал съгласие да продадат жилището, не става ясно, но онзиден русокоската помести кадър от родния си град, под който написа, че "е пристигнала да уреди работи по продажбата на апаратамента".

Вторият проблем, недаващ мира на Тротинетката, е забавянето на операцията й за смяна на пола. Преди няколко месеца тя се похвали, че възрастна трансжена й дала безвъзмездно 10 000 евро, с които щяла да плати интервенцията в сръбска клиника. Към днешна дата любимата на Тихомир Рангелов не обелва и дума къде са се дянали парите и защо й трябват средства от продажбата на апартамента.

Наскоро Емили преживя и друго голямо разочарование. Въпреки че издържала успешно изпитите за управлеине на мотор, от КАТ не й дали книжка заради "моите шест психиатрични диагнози", обясни самата тя. За капак продължава и наказателното дело срещу нея, Тошо Куката и Петко Чеченеца за скандалното видео в пловдивски мол, в което те се гаврят с 22-годишния Денислав Делчев.

Четете още

Eмили Тротинетката отново в любовно трио

Eмили Тротинетката отново в любовно трио

Емили Тротинетката готова да участва на олимпиадите като жена

Емили Тротинетката готова да участва на олимпиадите като жена

РАЗЛЪКА! Емили няма да ходи на гей парада

РАЗЛЪКА! Емили няма да ходи на гей парада

ШОК! Емили Тротинетката се пусна по сутиен

ШОК! Емили Тротинетката се пусна по сутиен

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама