Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1895107 www.bgdnes.bg

Лили показа внучето

Лили Иванова сподели във Фейсбук снимки от престоя си в Москва. На една от тях се разкрива прелюбопитна подробност - на мобилния й телефон се мъдри фотос на човека, който ще наследи милионите на певицата - любимия й внук Иван.

Момченцето е най-голямата радост на звездата още от раждането си преди 5 години. Той е дете на по-голямата й племенница, дъщарята на сестра й Магда.

Реклама

Напук на слуховете, примата не е спряла да контактува с единствените си близки и по кръв хора, а за момченцето дава мило и драго.

Хора от обкръжението на Лили разкриват, че именно Иван е пръв в завещанието на певицата, а доскоро бил и единствен. След появата на по-малката му сестричка Йоана, той ще дели част от наследството на прочутата си баба, което според запознати възлиза на над 10 млн. лв. в банкови сметки и още толкова в недвижими имоти.

Момчето обаче си оставало любимец на звездата не само защото е първородно, а и е от мъжки пол и ще продължи рода на певицата от Кубрат. Това се доказва и от факта, че именно то краси телефона й. Снимката на детето излиза за пръв път и мнозина от почитателите й се зачудиха как въобще е решила да покаже малкия Иван.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама