Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18955641 www.bgdnes.bg

Медиите в Гърция тръбят: Везенков готов за семейство с пищната Никол

Двамата вече живеят под един покрив, след края на кариерата си Елефтериаду била готова за деца

Александър Везенков и любимата му Никол Елефтериаду са преминали на следващ етап във връзката си. Най-добрият баскетболист на България и пищната бивша състезателка по водна топка вече са свили любовно гнездо, пишат медиите в Гърция.

Реклама

Нашенецът и чаровната брюнетка са тема на номер 1 на таблоиди от няколко седмици. Техни източници разкриват, че Везенков и Никол най-сетне са заживели заедно. Двамата често били засичани заедно в един от скъпите квартали на Атина. И се прибирали под ръка в ултрамодерна сграда в столицата на Гърция.

Шушука се, че българинът и Елефтериаду дори обсъждали възможността да станат родители. За това най-вече настоявала Никол. След олимпийските игри в Париж чаровната половинка на Везенков се отказа от спорта. И била готова да се посвети на най-важното нещо в живота на една жена - да роди и да отгледа бебе.

Историята на българската гордост в баскетбола и бившата ватерполистка е доста дълга. Запознават се в Атина по време на първия престой на Везенков в "Олимпиакос". Никол също бе част от клуба, но в отбора по водна топка. През миналата година Везенков замина за САЩ, където опита да сбъдне голямата си мечта - да играе в НБА. След един сезон в лигата на извънземните обаче родната звезда реши да прекрати приключението си в Америка и да се завърне в Европа. Като отново облече екипа на "Олимпиакос". И след като въпреки разделите връзката му с Никол продължавала, той бил сигурен, че тя е жената за него.

Четете още

Никол на Везенков става модна икона

Никол на Везенков става модна икона

Гаджето на Везенков: Край, спирам със спорта

Гаджето на Везенков: Край, спирам със спорта

Везенков се събра с гаджето в Париж

Везенков се събра с гаджето в Париж

Везенков награби гаджето на Олимпиадата

Везенков награби гаджето на Олимпиадата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама