Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18973248 www.bgdnes.bg

Бивш футболист с гадже, заби ергенка

Валерия завъртя главата на Цветелин Ставрев и го вкара в любовен триъгълник

Бивш футболист на "Левски" заби ергенката Валерия от третия сезон на любовното риалити.

Цветелин Ставрев и изкусителката си разменят закачки отдавна, но в последно време нещата между тях станаха повече от приятелски.

Реклама

22-годишната Дакова е доста обиграна и определено знае как да завърти главата на един мъж. Двамата са участници в онлайн риалити и изолацията от външния свят си каза думата. Въпреки че е обвързан отвън, Цецо не крие симпатиите си към Валерия и често точи лиги по нея. Двамата се прегръщат и масажират, без да им пука, че около тях има камери, които ги снимат. Доскоро ергенката имаше закачка с друг младеж, но в един момент обяви, че всъщност иска да са просто приятели. Техен общ познат от външния свят я спира да е по-близка с него, затова Вал се насочи към симпатягата Цецо.

"Цецо се справя много по-добре от теб във всяко едно нещо", обяви на доскорошния си възлюбен ергенката.

Това въобще не се хареса на Кристиян и така в къщата се заформи интересен любовен триъгълник.

Цветелин от своя страна не се дърпа на Валерия и отвръща на неприличните й подмятания. Изглежда, че футболистът е забравил приятелката си, която го чака отвън, и няма проблем да се гушка с мацката, която нашумя покрай "Ергенът". Това не е изненада за никого, тъй като миналата година спортистът попадна в подобна ситуация. Тогава младежът влезе обвързан в друго риалити - "Сървайвър", и се залюби с дъщерята на националиста Боян Расате - Ермина. Зрителите забелязаха, че между двамата има химия, но всички залагаха, че близостта им е просто чисто приятелство и братска подкрепа. Накрая това не се оказа така и след прибирането им в България двамата разкриха, че са двойка. Няма и година по-късно Цецо отново е в риалити и отново интимничи с друга жена. Изолирани от външния свят и прекарващи денонощно времето си заедно, между Цецо и Валерия очевидно има нещо повече от приятелство.

Четете още

Чалга певецът Антонио се потроши на жмичка, вижте какво си счупи

Чалга певецът Антонио се потроши на жмичка, вижте какво си счупи

Синът на Ирина и Иван в "Къщата на инфлуенсърите"

Синът на Ирина и Иван в "Къщата на инфлуенсърите"

"Сървайвър" се размина с бомба

"Сървайвър" се размина с бомба

Братът на Константин и синът на Здравко Здравков в "Сървайвър"

Братът на Константин и синът на Здравко Здравков в "Сървайвър"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама