Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1898914 www.bgdnes.bg

Заплашват водеща със смърт

Любовницата на убития люлински бос Джиджи - Теодора Иванова, която в момента се изявява като водеща на светска рубрика в предаването "Жените говорят" по TV7, не смее да прекрачи след тунела в "Люлин". Тя се страхува от отмъщението на законната му вдовица и двете му деца, разбра "България Днес" от приятели на красавицата.
Миналото на моделката и връзката й с убития мафиот я преследват и до ден днешен, макар на Теди да й се иска да забрави за случилото се.

Законната вдовица на Джиджи - Даниела, или Даца, както е известна в "Люлин", обаче не може да забрави позора, който й се наложи да изтърпи покрай изневерите на мъжа си, и се зарекла, че макар той да е мъртъв, на Теодора няма да й се размине.
Теди гордо парадираше преди години с отношенията си с люлинския гангстер и дори твърдеше, че ще го разведе с жена му.

Реклама

Телевизионерката обаче не успя да осъществи заканата и дори стана свидетел на убийството на любимия си. На 22 януари 2009 година прочутият с банкови грабежи и обири на домове мафиот беше надупчен в мерцедеса си с 15 куршума именно пред блока на Теодора в "Люлин 9". Йордан загина на място, а по-късно пред полицията моделката призна, че била заедно с него в колата и е жива само защото секунди преди да умре, Джиджи я притискал към пода и така спасил живота й.

Освен Даца и двете деца на Йордан Цонков-Джиджи също не могат да простят на Теодора и дори пряко я обвиняват за смъртта му. Според тях, ако баща им не се беше опитвал да спасява държанката си, можеше да е още сред живите.
Днес семейството на Джиджи живее на ръба на мизерията, а пред блока в "Люлин 8" няма и помен от лъскавите возила, които едно време паркираха пред входа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама