Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19002348 www.bgdnes.bg

Ергенка заби художник с плочки

*Загърби Евгени, слива се с друг!

*Микаела си пада по мъже на изкуството, но само да са мускулести

Поредна участничка загърбва горещата любов с Евгени от "Ергенът 2". Този път е червенокосата Микаела, която е на трето място в състезанието да грабне сърцето на пианиста. Новата изгора на модната дизайнерка е също човек на изкуството - Васил Стоев.

"България Днес" първи разбира за новата й любов, след като вижда публикувани в социалките романтични кадри на младата двойка на плаж в остров Крит в Гърция. Двамата се прегръщат и целуват пред живописен залез. Наистина, сцената е сякаш взета от някой епизод на "Ергенът". "Сливам се с теб", казва фаворитката от любовното риалити, която е на седмото небе.

Реклама

Висок, строен и харизматичен е Васил Стоев на Микаела. Действително мъжът изглежда като един от ергените, които виждаме във тв формата. Личи си, че Микаела има високи критерии за външния вид на партньора си. Въпреки че на пръв поглед хубавецът изглежда като бизнесмен или наследник на някое аристократично семейство, всъщност е дълбоко креативна личност. Амплоато на Васил е да бъде художник, и то такъв от новото поколение - творец на дигитално изкуство.

Работата на Стоев не изисква майсторство на четката и боите, а такова в софтуерите за създаване на изображения. Васил обработва снимки, изрязва ги и създава нови композиции от виртуални колажи. Самият той се нарича сюрреалист, защото създава невъзможни за реалния свят ситуации - гара на влак в космоса, врата, която води от пустиня в гора. Васил също използва и себе си като обект в колажите си. Оставяме да прецените вие дали ви харесва изкуството на манекена.

Любовта между дизайнерката и артиста събра погледите и на други участнички от същия сезон. Възхита и много пожелания изпратиха Ирина, която скоро ще очаква бебе, финалистката Елена, рижавата Лиа и още много други. Поздрави от победителката Валерия обаче няма.

Четете още

Ивка Бейбе в сексуално рекламен скандал

Ивка Бейбе в сексуално рекламен скандал

Ергенката Микаела: Не бих отишла на сватбата на Евгени и Валерия

Ергенката Микаела: Не бих отишла на сватбата на Евгени и Валерия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама