Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19013257 www.bgdnes.bg

Състоя се най-тежката битка в "Игри на волята"

Финалът на може би най-тежката досега битка в "Игри на волята" определи местата, на които ще се заселят трите племена. Силните удържаха победа в невероятно трудните състезания с дърпания и бутане на варели, минаване през тунел и забиване на флагове на голяма височина, на която участниците трябваше да се изкачат по метални съоръжения.

   Зрителите на екстремното шоу изпаднаха в ужас от сложността на задачите, изискващи почти нечовешка издръжливост.

Реклама

   В крайна сметка победата бе завоювана от племето на Силните, което още веднъж защити логото си. За награда мъжете и девойките със зелени екипи отиват в най-разкошната локация - Резиденцията. Племето на Гордите се пребори за Стопанството. За най-зле представилото се племе - на Дръзките, остана кошмарният Бряг на отачаянието.

   Зрителите на шоуто веднага заляха с тревожни коментари Мрежата. "Започва поредната битка в "Игри на варелите" Чакаме докторите". "Катерят се на 6 м без въжета... ами ако паднат? Тази година не е "Игри на волята, а "Игрите на глада", гласят някои от тях.

Други наблюдатели наблягат на поредното включване на варели в сраженията. "И пак варели, тези варели много златни, излишно е всяка битка да има варели".       Чуха се и силно притеснени гласове, които се опасяват, че на участниците "може да им се пръсне сърцето". "Не са нормални тези битки! Колко ли контузени ще има днес?", питат се някои потребители.

   За щастие не се стигна до никакви инциденти и травми напук на черните прогнози.

Четете още

След епична битка в "Игри на волята" има нов участник

След епична битка в "Игри на волята" има нов участник

Победа за "Гордите" в "Игри на волята", племената се оплетоха в нови интриги

Победа за "Гордите" в "Игри на волята", племената се оплетоха в нови интриги

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама