Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19029207 www.bgdnes.bg

Снежана Макавеева пада с колело на Витоша

Отървах се без драскотина, винаги карам с каска, казва актрисата

С колелото си на Витоша падна Снежана Макавеева. Велосипедът на актрисата поднася и тя се стоварва в кална локва. За щастие падането се разминава без сериозни последствия.

"Най-сладкото усещане е след падане в кална пропаст да се изкачиш до върха с дивите коне", намира все пак някакъв бонус от инцидента актрисата.

Реклама

За вестника Макавеева бе лаконична, че й се е разминало без "рани, натъртвания и счупвания".

"Винаги съм с каска, а и първото нещо, на което учат актьорите, е да знаят как да падат", обясни тя.

Бившата на Мариан Вълев-Куката е заклета фенка на екстремните спортове. Блондинката, прославила се с най-дългите крака в гилдията, бе една от най-атрактивните участнички в "Игри на волята" и се справи отлично с тежките физически предизвикателства според преценката на зрителите.

Снежана напоследък го удари на философстване ала Паулу Коелю като колежката си Яна Маринова, която през ден качва в мрежата обширни нравоучения. Звездата от култовата постановка "Тирамису" на театър "София" обаче наскоро разтревожи колеги и поклонници с признанието си, че тази година е била най-трудната в живота й.

"Научих, че всичко на този свят е временно", уверява Макавеева. Красавицата предпочита да запази в тайна конкретните обстоятелства и разочарования, през които е преминала от началото на 2024-а досега. Но все пак дава да се разбере, че те са били свързани с любовна мъка и отказ от стари приятелства, който не е бил безпричинен и й е коствал много душевни терзания. Актрисата обаче смята, че не само е страдала, а е успяла да открие нов смисъл в познатите житейски несгоди.

"Научих, че всички неща идват по две: живот и смърт, болка и радост, захар и сол, аз и ти", обобщава Снежана и нарича това "балансът на вселената".

В последно време актрисата упорито свързва любовта с болката. В началото на лятото тя публикува своя снимка на мост над Босфора, а текстът недвусмислено издаваше любовно страдание. Сега Макавеева вече смята, че "любовта е да даваш всичко и да го оставиш да боли", обобщи примиренчески Снежана.

Четете още

Снежана Макавеева: Тази година беше най-трудната в живота ми!

Снежана Макавеева: Тази година беше най-трудната в живота ми!

Снежана Макавеева търси любов, мъжът й я реже

Снежана Макавеева търси любов, мъжът й я реже

Снежана Макавеева е готова да стане майка

Снежана Макавеева е готова да стане майка

Снежана Макавеева страда от любов край Босфора

Снежана Макавеева страда от любов край Босфора

Реклама
Реклама
Реклама