Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19035686 www.bgdnes.bg

Сватбата на Генчо по-тежка от "Игри на волята"

Изпитания чакат младоженеца по пътя към олтара

Изпитания, по-тежки от тези в "Игри на волята", трябваше да преодолее един от участниците в риалитито, за да стигне до олтара. Но се справи отлично и вече е младоженец.

"Аз съм щастливо женен мъж! Преслава е жената, която винаги съм търсел, и съм радостен, че тя вече е моя съпруга." Това сподели пред "България Днес" Генчо Генчев от "Игри на волята". Един от най-борбените и симпатични участници във всички сезони досега на шоуто се врече във вечна вярност на своята любима на пищно тържество с всички традиционни ритуали, което продължава близо 24 часа и ще се помни дълго в родния и на двамата младоженци Харманли.

Реклама

Любовта между Генчо и Преслава датира от две години. Запознават се покрай общи приятели, и двамата са активни спортисти и постепенно нещата между тях се задълбочават.

Преслава завършва с отличие магистратура по архитектура в Лондон и се връща в България. Наред с това идва романтично предложение за брак и организиране на сватбено тържество, за каквото и двамата мечтаят.

Сутринта на сватбения ден Генчо отпрашва с мотора си към своите приятели от мотоклуба в града. Изпраща го само котката, която единствено обитава дома му, преди да се появи Преслава - лекоатлетка, модел и експерт по архитектура.

Един от главните действащи лица през празничния ден е шофьорът. Важното "назначение" получава друг участник в "Игри на волята" - Иван Гайтанов.

"Кумът ме посрещна с рибарски дрехи и шапка на главата. Каза ми: "Аз кум няма да ставам на човек, който не ходи за риба, докато не ми покажеш как хвърляш въдицата", смее се Генчо, на когото му се налага да покаже умения за риболов.

Реклама

След като взимат кумовете, младоженецът и цялата група приятели заминават с мощен конвой към дома на булката, приготвени за крадене. Там ги очакват големи препятствия. Още на портата се налага водене на тежки и продължителни преговори.

"Преговаряхме да влезем в двора с нотариуска и тя каза, че с по-малки банкноти от 20 лв. не работи. Почти всички пари ми взеха. Скъпа булка, заслужава си", споделя Генчо.

След първата победа следват нови три изпитания, по-тежки и от някои битки в "Игри на волята". Шестте красиви шаферки се разделят на три групи по две. На първия пост се налага Генчо да пие омайващи главата и краката шотове, на втори пост изяжда люти чушки, а на третия успява с ловкост и малко физическа сила да се промъкне по пътя към булката, където... го очаква пълнене на обувката с банкноти.

"Булката беше прекрасна, когато я открих и зърнах в стаята, където се беше скрила. След това баща й я изведе от дома", разказва Генчо.

Следва църковен брак в близкия храм, снимки до монумента "Света Богородица" в Хасково, изнесен граждански брак в един от най-хубавите комплекси в района и купон до зори.

"За мое щастие, приятел ме подсети да я настъпя при подписването. После се гонихме една минута и тя успя да ме настъпи. Затова го броим наравно. Няма главнокомандващ вкъщи, успяваме да намираме баланса. Но при разчупването на питата при мен остана много по-голямата част", разкрива още Генчо.

След броени дни двамата заминават на романтичен меден месец в Египет - подарък от кумовете. А след това Генчо и Преслава насочват усилия към стягане на бъдещия си дом в Пловдив, където се местят да живеят.

"България Днес" пожелава дълъг и щастлив съвместен живот на прекрасното семейство Генчеви!

Четете още

Генчо от "Игри на волята" се ожени, 30 мъже се бият за жартиера на булката

Генчо от "Игри на волята" се ожени, 30 мъже се бият за жартиера на булката

"Игри на волята" в предколеден запой

"Игри на волята" в предколеден запой

(Видео) Генчо от "Игри на волята" поведе БУНТ срещу бежански център

(Видео) Генчо от "Игри на волята" поведе БУНТ срещу бежански център

Генчо от "Игри на волята" стана Робокоп!

Генчо от "Игри на волята" стана Робокоп!

Реклама
Реклама
Реклама