Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1903906 www.bgdnes.bg

Ивелина Прунова - Несебърското Барби: Не всички сме златотърсачки

Иво АНГЕЛОВ

- Ивелина, напоследък си много популярна. С какво смяташ, че привлече вниманието на хората?

- Най-вероятно поради факта, че съм атрактивна. Определям тази популярност и с това, че съм интригуваща жена, към която всеки проявява интерес.

Реклама

- Какво означава да си плеймейтка в България?

- Еротичният конкурс за красота "Плеймейт" е формат, който е важен за утвърждаването на един фотомодел. На светски награди, които бяха раздадени по-рано тази година, аз бях отличена със званието "Сензация на "Плейбой" и обявена за истинската победителка в конкурса "Плеймейт" (бел.ред. - състезанието за хубост беше спечелено от моделката Силвия Бахати, за която се шумеше, че си е купила титлата, но твърденията останаха недоказани).

- Верни ли са слуховете, че в България трябва да си платиш или да спиш с някого, за да спечелиш конкурс?

- За някого може и да е вярно. Аз съм доволна за себе си, че постигам всичко сама и съм забелязвана заради самата мен, а не поради други фактори.

- Откъде се появи това прозвище Несебърското Барби? Харесваш ли си го?

- Още от дете ме оприличават на най-красивата кукла в света. Несебърското Барби се появи като прякор, защото съм от морския град. Може само да ме радва прозвището ми, защото Барби е американският идеал за перфектната жена. Доволна съм обаче, че ме оценяват и като стойностна личност, а не само като съвършена визия.

- Като малка играеше ли си с кукли Барби?

- Честно казано, предпочитах да си играя с камиони и багери. Може това да е било знак, че в един по-късен момент от живота ми ще спирам реални багери с жива верига, както това се случи на протеста в Стария град на Несебър през 2010 г. Тогава местни хора недоволстваха срещу разрушаването на къщите им, а аз бях обявена за лице на протеста. Не бях сред потърпевшите, но не мога да остана безучастна, когато се решава съдбата на града и съгражданите ми.

Реклама

- Каква е разликата между Ивелина и Несебърското Барби?

- Несебърското Барби е прозвище. Ивелина е личността. Ивелина е същността, която хората помнят със сърцето си, а не само с очите си.

- Появи се информация, че ще снимаш в български сериал. Разкажи повече.

- Това е нещо, което все още не мога да коментирам. Повече яснота ще мога да дам на по-късен етап. Бъдещето ще покаже дали ще се развивам като актриса.

- Защо отказа да участваш в риалити шоуто "Къртицата", в което много народ жадува да влезе?

- Получих лично от продуцентите предложение за участие, но предпочетох друга форма, чрез която да се изявявам в публичното пространство. Работата по новия ми проект започва през есента.

- Българките ли са най-красивите жени на света?

- Красиви жени има по целия свят, но в България средното ниво е много високо. В този смисъл - да, българките са много красиви жени.

- Мислиш ли, че има млади момичета, които са готови да платят всяка цена, за да станат известни?

- Желанието за известност е присъщо на младите хора. Благодарна съм, че съм забелязана, без да съм целяла специално нечие внимание. Във всичките ми изяви съм била поканена за участие лично от организаторите. Не съм от хората, готови да погазят достойнството си в името на славата.

- Какви ползи носи известността в България?

- Известността има положителни и отрицателни страни. Най-вече е това, че дава повече възможности за изява на даден човек.

- Завършила си психология. Как би описала поведението на българските мъже?

- Не бих казала, че българите са най-големите джентълмени на света.

- Приписаха ти връзка с Йордан Динев. Обясни каква е истината - била ли си с него, или всичко са само слухове?

- За пореден път искам да обясня, че познавам г-н Динев съвсем бегло.

- Възможно ли е красива жена в България да има връзка с беден мъж?

- Разбира се, че е възможно. Далеч не всички жени в България са груби материалистки и златотърсачки.

- Имаш ли си приятел?

- Не желая да коментирам личния си живот. Това е нещо, което искам да остане извън медийното пространство. Вниманието на хората ме радва, че е заради самата мен, а не заради нечие известно мъжко име. Мога да кажа, че на този етап не мисля за сватба и за деца.

- Интересуваш ли се от политика?

- Не се занимавам конкретно с политика, но не ми е безразлично какво се случва в страната, в която живея. Служебното правителство, което управлява в момента, все още не е имало достатъчно време, за да покаже някакъв реален резултат.

- Какво ти е мнението за Бойко Борисов - като мъж и политик?

- Няма да коментирам г-н Борисов като мъж, въпреки че той е доста представителен на вид. Не мисля, че аз съм човекът, който трябва да дава оценка за работата на политик от неговия ранг.

- Ще гласуваш ли на предстоящите избори?

- Определено да!

- Харесваш ли футболисти?

- Дали са футболисти или други спортисти, аз ги уважавам заради техните постижения. Иска ми се обаче сегашният национален отбор по футбол да повтори успехите на играчите от лятото на 1994 г., когато станахме четвърти на световното първенство в САЩ.

- Романтична вечеря в Несебър или луксозна екскурзия на Малдивите?

- Когато съм с любимия човек, мястото няма значение.

- Коя е мечтата, която преследваш?

- Да имам шанса да се реализирам професионално и да имам щастливо семейство.

- Как родителите ти приеха голите снимки в "Плейбой"?

- Винаги съм имала подкрепата на семейството си. Родителите ми оцениха по достойнство моите снимки в "Плейбой", в които няма нищо вулгарно.

- Коя е последната книга, която прочете, и с какви впечатления остана от нея?

- "Греховете на бащата" на Джефри Арчър. Трилър и заплетена история, в която се утвърждават семейните ценности.

Реклама
Реклама
Реклама