Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19045048 www.bgdnes.bg

Мис България си купи апартамент

  • Явно в интернет се печели добре
  • Теодора Мудева скоро влиза да живее в мечтания си дом

Да си инфлуенсър в днешно време. Всички в интернет те познават, звезда си, а на всичкото отгоре и печелиш доста добре. Добре е обаче освен инфлуенсър да е и поне Мис България. Доказа го на практика Теодора Мудева, която се окичи с короната за най-красива българка през 2018 г.

Реклама

Чаровната мацка, която няма нито една корекция по тялото си, се похвали, че си е купила чисто нов апартамент в София. А както знаем, цените на имотите в столицата са колосални и са средно по близо половин милион за 3-стаен. Но за Мудева това, изглежда, не е проблем.

Красавицата дори показа и кадри от бъдещия си дом. Той е в нова кооперация. А по него остават само довършителни неща - като обзавеждане и т.н. Миската прекарва доста безсънни нощи в търсене на всичко, за да може апартаментът да се превърне в това, в което самата Теодора желае. Но както се казва, всяко усилие си струва.

"Толкова съм близо до момента, в който ще вляза у дома. Вече мина цялата лудница с постоянно избиране и купуване на материали. Вече съм просто на финала. Чак сега започвам да изпитвам истинската наслада от всички до момента и въздишките вече не са толкова тежки", споделя красавицата Мудева.

Дали в така мечтания си дом обаче миската ще живее с гадже или сама, засега остава мистерия. В началото на годината Мудева се раздели с дългогодишния си приятел, модела Румен Радев.

В последно време упорито се шушука, че чаровната брюнетка си има нова половинка. Но самата Мудева не е казала или показала нещо по темата.

Четете още

Мис  България Теодора Мудева нацелува пудел! Завиждайте, мъже!

Мис България Теодора Мудева нацелува пудел! Завиждайте, мъже!

Мис България Теодора Мудева се върна във фитнеса

Мис България Теодора Мудева се върна във фитнеса

Нестандартният бански на Мудева скрива само най-важното

Нестандартният бански на Мудева скрива само най-важното

Теодора Мудева от "Игри на волята" с пудел като онзи с пачките

Теодора Мудева от "Игри на волята" с пудел като онзи с пачките

Реклама
Реклама
Реклама