Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1905068 www.bgdnes.bg

Ким бременна ли е? Да няма грешка!

Бремената в шестия месец Ким Кардашиян зарязала бащата на детето Кание Уест.
Скандалната етническа арменка и чернокожият рапър ще обявят раздялата си след края на тв шоуто "Кортни и Ким превземат Маями" и излизането на пазара на новия албум на певеца.

Неочакваната за мнозина новина съобщи американският портал mediatakeout.com. Сайтът се позовава на неназован източник, според когото всичко вече било договорено между Ким и Кание и само се чакал удобният момент това да бъде съобщено в медиите. Двамата на няколко пъти се събираха и разделяха, но след като Кардашиян обяви, че чакат бебе, мнозина в Холивуд вярваха, че този път нещата са различни и в крайна сметка ще се стигне до брак.
Клюкарските издания отвъд океана даже изразиха съмнения, че блаженото състояние на пищната брюнетка е добре режисиран пиар. Причината за това твърдение е фактът, че всеки ден коремчето й изглежда различно. Ако днес коремът й е един, на другия ден е по-малък.
"Всичко това са демонстрации - тя иска да видим как напредва бременността й, а може би просто носи възглавница под роклята", коментира "Нешънъл екуайър" Самата Ким Кардашиян не отговори подобаващо на нападките. Тя просто се изказа, че коремът й наистина всеки ден е различен, но това било нормално. Още преди Ким да заяви, че ще става майка, медиите в Щатите гръмнаха, че тя и половинката й Кание Уест търсят сурогатна майка, която да износи и роди наследника им. Запознати твърдят, че има голяма вероятност Кардашиян да не е бременна, а просто да играе ролята на бременна жена, като в същото време бебето й расте в утробата на внимателно избрана сурогатна майка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама