Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19054332 www.bgdnes.bg

ХМ! Мимо от "Островът" минава кастинга с една лицева опора

  • Нямам физически преимущества, казва риалити участникът
  • Хилавият ютубър се превръща във фаворит на предаването

Сензацията от "Островът на 100-те гривни" Мимо Гарсия минал кастинга за участие на предаването, правейки само една лицева опора.

Реклама

Елементарното за един млад мъж упражнение е предизвикателството към Гарсия, което е дал креативният продуцент на шоуто Ники Николов. Човек, който се явява на кастинг за екстремно риалити като "Островът", би могъл да направи безпроблемно поне 20 такива упражнения. Слабата физика на Мимо усъмнява шефовете на предаването, че той ще се справи, и вероятно за да се посмеят, продуцентите са накарали очилаткото да мине с минималните изисквания. Наивният Гарсия се навива. "Опитвам се да правя неща, които не са привични за мене, обичам да се предизвиквам", казва 26-годишният съдебен заседател.

Вижда се, че участникът с огромни мъки успява да снижи тялото си и да го вдигне отново. Някои биха казали, че не е направил и една лицева - стойката му е грешна и не се навежда достатъчно надолу. Софиянецът пък казва, че въпреки това пак е умрял от страдания: "Ти ме смаза тогава! Аз не правех лицеви опори, но след това имах мускулна треска", възкликва той към продуцента.

Гарсия може да няма много мускули, и той сам знае за това. Той обаче е избраник в шоуто, тъй като неговият характер е достатъчно открояващ се, за да придава колорит на предаването. Въпреки че е от най-слабите играчи, в момента той е вожд на един от лагерите във формата. Освен това Мимо се превръща в един от най-запомнящите се личности на предаването и фаворит на мнозина.

Четете още

Военният Иван Йочколовски от "Островът на 100-те гривни": Най-големият ми страх е...

Военният Иван Йочколовски от "Островът на 100-те гривни": Най-големият ми страх е...

Кънчо напуска "Островът на 100-те гривни" заради контузения си крак

Кънчо напуска "Островът на 100-те гривни" заради контузения си крак

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама