Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19055569 www.bgdnes.bg

Шеф Манчев РАЗКРИ какво прави с участниците в "Черешката на тортата"

Звезди разкриват рецепти от участието си в "Черешката на тортата" пред шеф Манчев!

Той събира интересните блюда, приготвяни пред камерата, в книга! Топкулинарят признава, че десетки пъти фенове са го спирали, за да се интересуват по какъв начин се прави дадено ястие.

След като известните личности издават тайните си, Иван Манчев ги публикува в "Черешката от черешките на тортата", разказва самият той в предаването "На фокус" по Нова тв. Освен рецепти, звездите ще споделят какво са почувствали в предаването.

Реклама

Шеф Манчев се заема и с друго важно начинание - започват снимките на новия сезон на "Кошмари в кухнята". "Много енергия и информация съм събрал, две години не сме снимали, израснали сме. Чака ни добър сезон, ще се излъчва от март", загатва известният готвач. Подчертава още, че няма да изневерява на принципите си, ще бъде строг и справедлив.

"Това, което ме заобикаля, ме изкарва извън кожата ми. Като пътуваш от Сандански до София, виждаш за какво става въпрос - 15 г. чакаме една магистрала, която не се случва", казва шеф Манчев. И дава за пример Швейцария като най-добра страна за живеене, с правила и закони.

Запитан - кога му е било най-трудно, признава, че това е покрай Ковид пандемията когато, преустановил дейност.
"Животът не е прекрасна линия и книга с хубави сюжети. За да можеш да вървиш напред, трябва и да можеш да падаш. А падането трябва да можеш да приемеш не като провал, а като грешка, която би те изправила. Ако я повториш, значи ти си глупавият. Ако я осъзнаеш, следващият път няма да я повториш", размишлява топготвачът.

Той е категоричен, че всеки професионалист трябва да прави нещата по най-добрия начин, както е и в "Кошмари в кухнята".
Във връзка с това, че ще бъде мотиватор на форум за кариерно развитие, споделя възгледите си. "Когато човек вярва в принципите, целите си и отстоява посоката, в която е тръгнал, тогава би стигнал далеч. За да е успешен човек, трябва да се доверява на вярата и на капацитетите, да е чел доста, за да бъде обективен. Когато се опитваш да бъдеш перфектен, не винаги се получава и трябва да направиш компромис, но не с принципите си", категоричен е шеф Манчев. За него не е проблем да се допитва за съвети. Най-важно и ценно определя семейството.

Четете още

ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Шеф Манчев отсвири участниците и не се появи в "Черешката на тортата"

ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Шеф Манчев отсвири участниците и не се появи в "Черешката на тортата"

Шеф Манчев пак с две предавания в Нова тв

Шеф Манчев пак с две предавания в Нова тв

ВИЖТЕ кой спечели "Черешката на тортата" тази седмица

ВИЖТЕ кой спечели "Черешката на тортата" тази седмица

Шеф Манчев към кулинарен инфлуенсър: Готов си за „Кошмари в кухнята”

Шеф Манчев към кулинарен инфлуенсър: Готов си за „Кошмари в кухнята”

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама