Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1907009 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Емануела: Родителите на мъжа ми са тъпаци!

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Емануела призна, че основната причина за скандалите между нея и съпруга й Никола са неговите родители.

Последните дни между двамата напрежението ескалира, като първоначално решиха да се оженят в телевизионното риалити шоу "Къртицата", но впоследствие нещата се промениха и певицата дори беше готова на развод. Причината за скандала стана отказът на Никола да се венчаят пред камерите на предаването и погледите на цяла България. В крайна сметка сега са в отлични отношения и са готови за важната стъпка.
"Техните са гадни, надменни парвенюта, няма такива тъпи хора. Да не се е женил за мен, да се е оженил за Пенка от Златица. На какво точно ще му навредя? Никой нямало да иска да работи с него, защото са му снимали сватбата по телевизията. Тука ще си го направя, въобще не ме интересува. Ако не, се развеждам и си намирам нов мъж, въобще не ми дреме, не спираше да нарежда фолкпевицата. И продължи да нарежда: "Той беше суперщастлив, че съм му предложила брак. И изведнъж се притеснява, кой знае каква глупост са му налели в главата. Директно махам и халки и всичко и му казвам да ми напусне апартамента и да се спасява. Някакъв си ждрольо от България, на който не му е и чак толкова голям бизнесът, ще ми обяснява как ще му навреди на бизнеса. Винаги избирам неподходящите мъже, защото съм смотана и бягам от тия, дето ми свалят звезди от небето и ми ги слагат в краката, а аз отивам при тия нещастници, дето са жмоляви и не могат да ми дадат нищо и ме карат да се чувствам отвратително и всичко лежи на моите плешки. Не може да ми се случва такова нещо за трети път!"

Реклама

Родителите на Никола не я харесвали и изпълнителката знаела много добре този факт.
"Той е хубаво и добро момче. Учил е в чужбина. Мен ме обвиняват, че съм обикновена чалгаджийка. Но преди да кажат тези неща, нека първо минат по моите стъпки", каза още изкусителната брюнетка. Раздорът между Емануела и родителите на любимия й вероятно е причината двамата да подпишат граждански брак на тайна церемония. Тогава на събитието присъстваха само фолкпевицата Румина и мъжът й, които влязоха в ролята на кумове. Церемонията обаче остана тайна дори за роднините на младоженците, които бяха поставени пред свършен факт. Венчавката пък беше отложена за по-късно през годината, като сега вероятно ще се случи пред телевизионните камери.
След емоционалната буря, която се развихри, Никола обяви, че безумно обича половинката си и ще се ожени за нея дори накрай света. Този жест омилостиви емоционалната певица, която призна, че е по-емоционална и затова е реагирала толкова бурно. Тя също се врича във вечна любов на Никола и признава, че той е мъжът на живота й.

"Не съм очаквал подобно желание от Емануела за сватба по телевизията. Тя по принцип не е романтичен човек, но й благодаря, че показа на цяла България колко много се обичаме", заяви Никола.

Емануела направи публично признание, че е изневерявала на съпруга си Никола, докато той също се е виждал с други момичета, призна самата тя. Това се случило на по-ранен етап във връзката им, когато двамата решиха да се разделят, но впоследствие отново се събраха и сключиха граждански брак.

"В продължение на месец и нещо аз ходех с един, а Никола е излизал с разни парцалеси", заяви в типичния си емоционален стил изпълнителката. Миналата година двамата се разделиха за кратко, защото имаха сътресения във връзката им. Емануела дори настояваше за бебе, но Никола не се чувствал достатъчно зрял за подобна сериозна стъпка. Пред "България Днес" изпълнителката призна, че единственият мъж, който има място в сърцето й, е синът й Христо.

 

Спонсорира половинката си

Емануела е смята, че е недооценена от родителите на Никола и в още едно отношение. В момента тя изкарва повече пари от него и е основен финансов стълб в семейството им. Никола реши да се отдели от фамилния бизнес и да започне самостоятелно, като съпругата му финансира начинанията.

Тя заработва средства дори по време на участието си в "Къртицата". Емануела ходи на участия в дискотеки. По време на визитите си тя плътно е обградена от охрана, която да следи дали не издава тайни от предаването. По участията край нея неизменно е и Никола, който използва всеки един момент да е близо до любимата си.

Реклама
Реклама
Реклама