Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19071372 www.bgdnes.bg

Иконата на "Биг брадър" Пацо: Мъчно ми е, че не ме поканиха

Ако ми се обадят за следващ сезон, веднага влизам

Кой е той?

Панайот Кючуков е една от иконите на "Биг брадър". Пацо 2 пъти е бил в къщата на Големия брат. Веднъж в третия сезон на формата през 2006 г. А след това през 2012 г. в "Ол старс" сезона.

Пацо е най-известният брадър в България. И логично най-подходящият събеседник след рестарта на формата у нас.

Реклама

- Пацо, "Биг брадър" се завърна в ефира след 6-годишно отсъствие. Ще го гледаш ли?

- О, да, разбира се. "Биг брадър" е емблема. Най-известното в света. Логично предизвиква и най-голям интерес. Мъчно ми е, че не ме поканиха в студиото за първия епизод след завръщането на предаването след толкова години. Аз направих доста за предаването. Все пак съм единственият участник, който 2 пъти е връщан в шоуто. Но не се сърдя. Така са решили хората, така са направили. Аз не се бутам.

- Всички наричат "Биг брадър" феномен заради това, че се излъчва на живо. И си затворен между четири стени с напълно непознати. Колко е трудно това?

- Супер социален експеримент е. Като бях в "Ол старс" сезона, ми беше по-лесно, защото знаех къде отивам. Но първия път беше по-трудно. На сегашните участници няма да им е толкова зле, колкото на нас. При нас имаше тайни стаи. Ние сме преминали през какво ли не в къщата. Аз съм с психика на войник, въпреки че не съм ходил в казармата. Стоял съм два пъти по една седмица в тайната стая, когато всички си мислеха, че съм изгонен. А после продукцията ме връщаше. Тежко и трудно е - без приятели, без телевизия. Сега обаче има поне 10 риалити формата. И всички се опитват да копират от "Биг брадър".

- Теб канили ли са те в други предавания?

- Никъде не съм пробвал, но не съм се доказвал. Ако ме искат - да ме поканят, всички ми знаят телефона. И ще преценя.

Реклама

- Какво се прави 24 часа сред непознати, както е в "Биг брадър"?

- Освен мисиите и спането остават едни 15-16 часа, в които си свободен. Аз съм човек, който не обича да стои, без да прави нищо. Затова водих приятелски разговори, скандали си правих с тези, които не харесвах. Единствено в "Биг брадър" си мислех за неща, в които в реалния живот никога не съм. Връщах спомени и така.

- Има ли кой да те надмине?

- Никой досега не ме е надминал и хората го казват и пишат. Сега ще видим. Хората са нахъсани. Със сигурност ще има имитатори. Такива, които ще подхвърлят мои реплики, за да станат интересни. Досега не се намери някой толкова запомнящ се като мен, пък да видим.

- Като те слушам, май ти се иска отново да се пробваш?

- Готов съм да вляза за 3-ти път. Ще се радвам да съм полезен за предаването.

- Как се реши да участваш в "Биг брадър" преди 18 години?

- Бях гледал първия сезон. Допадна ми като идея. От малък мечтаех да съм известен. Исках хората да ме знаят. Да научат за града ми – Гълъбово, и всички да се гордеят с мен. Играех футбол на прилично ниво. Но се контузих тежко. Лекарите ми забравиха повече да се занимавам професионално със спорта, защото има опасност да остана инвалид. Когато се появи "Биг брадър", бях на 21 години. Казах си, че това е моето. И само така хората могат да научат за мен. Подадох заявка за участие във втория сезон. Тогава не ме избраха, не са ми обърнали внимание. Но Господ си знае работата. За третия сезон кастингът беше с лична среща. Там ме харесаха и одобриха. За 12 места тогава се борихме 30 хиляди души. Сега чета, че за повече хора в къщата са кандидатствали 1/3 по-малко. Това ясно говори как едно време всеки се буташе в брадъра. И логично това бе единственото такова предаване по онова време. От гледането на първите 2 сезона знаех какво ме чака вътре в къщата. Бях абстрахиран. Още преди да вляза, си казах, че ще си реагирам, както си искам.

И така започна моята приказва с предаване. Има и още нещо. Във всеки сезон на човек има по една резерва - дали нещо се случва и т.н. За мен и в двата ми престоя нямаше. Знаеха, че няма какво да се случи с мен.

- Това явно помогна. Не спечели нито веднъж, въпреки че участва 2 пъти. Но пък си най-разпознаваемият участник от първия сезон до момента.

- Вие го казвате, а и не само. Много хора, с които съм се срещал през годините, ме обявяват за легенда и икона на предаването. Което, разбира се, ме ласкае. Останал съм в историята завинаги, хората ще ме помнят и след 20 г. Има деца, които сега са на по 18-20 години. А знаят за мен, въпреки че, когато влизах в "Биг брадър", или не са били родени, или са били твърде малки, за да гледат и възприемат какво се дава по телевизията.

- С какво се занимаваш в момента?

- Отскоро започвах да се развивам в интернет. Сега с началото на брадъра ще говоря за участници и т.н. в Тик-Ток. Имам доста фенове, дори и деца, които при подвизите ми в къщата не са били родени. Но иначе помагам на хора в тежка ситуация. Купуваме храни, радваме децата. Искам да правя позитивни неща.

Четете още

Пацо от "Биг Брадър": Правил съм тройка, на едното момиче ужасно му миришеха краката!

Пацо от "Биг Брадър": Правил съм тройка, на едното момиче ужасно му миришеха краката!

Пацо от "Биг брадър": Аз съм истинският Ерген!

Пацо от "Биг брадър": Аз съм истинският Ерген!

Реклама
Реклама
Реклама