Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19078410 www.bgdnes.bg

Певицата Бони съсипа "Биг брадър"

Всеобщо разочарование от новите, бившите съквартиранти масово отсвириха старта на новия сезон

"Селекцията в този сезон на "Биг брадър" не е представителната извадка на България! У нас има много стойностни хора! Тези, които са в Къщата, не са хората на България!"

Реклама

Така изригна пред "България Днес" чалга фурията Бони, която участва във формата през 2014 г., по повод първото предаване на тазгодишния сезон на риалити формата "Биг брадър".

"В предишните сезони имаше къде-къде по-добри и стойностни попадения. Аз от десетилетия работя в попфолк бранша, в който можеш да видиш всякакви колоритни личности, и трудно се шокирам, но тазгодишният "Брадър" откровено много ме разочарова!", продължи да нарежда изпълнителката на парчето "Лудница", която също бе участник в риалитито в миналото.

Бони трудно може да каже на кого симпатизира в Къщата. "Може би на Радостин, който спечели почивка за двама в Дубай, или на Георги милионера, а може би на журналистката с червената рокля. Това са. Стига повече. Само в тях видях донякъде възпитание, уважение и поведение, на които съм възпиталата своята дъщеря и с които съм възпитана аз от своите родители", откровена е изпълнителката на песента "Леката жена".

В тазгодишния формат влязоха, меко казано, противоречиви образи. Началото беше поставено от порноактрисата Анджела Ташева. Бисексуалната мома е известна с порноклиповете си в интернет, в които показва всеки детайл от голото си тяло. Анджела е една от най-търсените българки в платформата "Онлифенс", като се фука, че изкарва по 9 хиляди лева на месец. През лятото Ташева беше хваната да шофира под въздействието на наркотични вещества. Татуираната красавица беше спряна от полицаи на бул. "Черни връх" в столицата. Ченгетата виждат, че очите на Ташева витаят в облаците, и й правят тест за наркотици и алкохол. Оказва се, че моделката се е метнала зад волана под влиянието на марихуана. Тестът за алкохол е отрицателен.

След нея в Къщата влязоха татуираните батки Николай и Виктор, както и бившата гимнастичка Беба Янева, която шокира зрителите с пластичните си операции. Ромът Георги, чиято голяма любов е Лили Иванова и камара ланци, и Ивонне от Монако бяха следващите колоритни образи, които станаха част от риалити шоуто. В публичното пространство се появи слух, че Ивонне е била мъж, който си е направил операция за смяна на пола във Франция, но засега няма категорични доказателства за тази трансформация.

Реклама

Любопитен участник е и диджей Пацо, който се оказа, че е баща на ергенката Александра Гърдева, която постоянно се замесваше в скандали в първия сезон на романтичното предаване. Пламен Гърдев, който е работил с някои от големите имена в чалгата, направи неприятно впечатление на зрителите, като обиди фолкпевицата Таня Боева, че не е известна и никой не я знае.

Шокът на вечерта дойде от едрата моделка Веселка, която се появи в Къщата по голи задни части. Плюс сайз миската демонстрира огромно самочувствие и не се притесняваше, че излага голотиите си в национален ефир.

Букетът от участници беше допълнен от Кристи, която призна, че спи с жени, а за капак брутално се спъна и преби точно преди да влезе в Къщата.

За съжаление на сегашните участници, голяма част от бившите звезди на къщата въобще не са гледали началото на брадъра.

"Снощи бях на представление в Плевен, затова не гледах "Биг брадър", призна актрисата Аня Пенчева, също участник в миналогодишни издания. "Аз съм кадър на Би Ти Ви, а вие ме питате дали гледам риалити на Нова телевизия? Защо да го правя, като в този часови пояс моята телевизия има много стойностно предаване, което аз предпочитам пред "Биг брадър"", отсече и щерката на Аня Пенчева - Петя Дикова, която също бе в Къщата с майка си.

"Снощи бях на тренировка с момчетата и сега ги тренирам, нямам време за "Биг брадър", призна баскетболният треньор на "Левски" Тити Папазов, също бивш "брадър".

"Имах представление снощи, играхме "Маршрутка", как да гледам?", оправда се актрисата Катето Евро, участник в предишни сезони на риалитито.

"Занимавам се с разни други работи, страшно уморена съм. На бебето му никнат 6 зъба едновременно и въобще съм забравила, че почва нов сезон на "Биг брадър". Ще го гледам довечера, ще го проследя и ще наваксам пропуските", виновно призна актрисата и бивша "брадърка" Ернестина Шинова, която се грижи денонощно за първородната си невръстна внучка.

"Снощи имах семеен ангажимент и нямах време за "Биг брадър", призна и някогашната Мис България Ивайла Бакалова, също участник в риалитито.

"Не гледах предаването. Ставаме рано заради децата в 6 часа сутрин за училище, но ще си го върна, ще го изгледам и ще наваксам, за да знам и аз какво е положението този сезон", призна и тв водещият Део, бивш брадър".

"Не, не гледах "Биг брадър" въобще, напих се с приятели в кръчмата в махалата. Сега съм в една автокъща, продавам си колата и е страшно мазало, не ми остава никакво време за нищо, камо ли пък за "Биг брадър", призна и музикантът Димитър Ковачев-Фънки, бивш състезател в риалитито.

"Моето участие във "ВИП брадър" е било толкова отдавна, че не знам защо въобще ме свързвате с това предаване?", отсече певецът Орлин Павлов.

Все пак имаше и неколцина от бившите участници, които са седнали пред телевизора.

"Да, гледах снощи. Пуснах си предаването и на 20-ата минута, след като търпимостта и поносимостта ми се изпариха, предвид факта, че днес пътувам, за да снимам стойностни неща, просто спрях телевизора", отсече строго тв водещата Мира Добрева, бивш участник в риалити формата. "Вярвам, че всеки човек е роден на тази земя с някаква цел, но все пак има някакви поносими граници, които мога да понеса", категорична е Добрева.

Мартин Карбовски също прозвуча разочарован: "Него. Нея. Бо. Репресираха момчето. Вместо нея влезе един млад милионер, който като цяло успя да каже четири пъти "като цяло" за 30-те секунди в ефир".

"Като бивш състезател във "Всички звезди Биг брадър България" най-накрая мога да кажа, че съм щастлив да видя отново риалитито как се възражда с хора, които не са випове. Страхотни идеи, изненади и тайни герои. Поздравявам Алекс Богданска и Башар Рахал за страхотната премиера на този сезон. Желая успех на всички хора, които работят зад този проект, и пожелавам интересни приключения на всички момчета и момичета в Къщата", единствен похвали пилотния брой на предаването италианският готвач и ресторантьорски предприемач Лео.

Той доби държавна слава у нас благодарение на някогашното си участие си в тв формата, която той използва, за да разшири бизнеса си.

Две от тризначките се прибират

Две от тризначките Надежда и Вяра се завръщат в България. Третата Любов отдавна е свила семейно гнездо и не общува със сестрите си. Твърди, че я срам от тях.

Сестричките от Благоевград станаха скандално популярни със своя странен словоред и силно впечатляващ диалект в риалити формата. Трите блондинки надвиха конкуренцията в миналото и спечелиха голямата награда в "Биг брадър", която профукаха набързо. Надежда и Вяра, убедени, че са звезди, тръгнаха да странстват преди години във Великобритания, като в последно време обитават лондонските гета. Тв героините си изкарват прехраната с просия из улиците на Лондон и спят в кашони под мостовете на Острова. Сега обаче двете са твърдо решени да загърбят клошарството и да се върнат в България.

"Здравейте, ние пак сме на улицата и пак просим. Днес поискахме билети за България и чакаме румънската организация да ни ги купи. Чакаме си", написа Надежда в социалната мрежа с надеждата, че някой ще се смили над тях и ще им купи билети за родината.

Четете още

ШОК! Скандалните тризначки от "Биг Брадър" се прибират в България

ШОК! Скандалните тризначки от "Биг Брадър" се прибират в България

Иконата на "Биг брадър" Пацо: Мъчно ми е, че не ме поканиха

Иконата на "Биг брадър" Пацо: Мъчно ми е, че не ме поканиха

Тя е изпратена в "Биг брадър" от Цецо Андреев

Тя е изпратена в "Биг брадър" от Цецо Андреев

Разсипаха новия "Биг брадър"

Разсипаха новия "Биг брадър"

Реклама
Реклама
Реклама