Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19085616 www.bgdnes.bg

Моделка си измисли изнасилване в порше от звезда на "Милан"

*Луиза отива на съд

*Кремльова обвини Тео Ернандес от "Милан"

Моделът Луиза Кремльова ще бъде съдена за фалшиво обвинение в изнасилване срещу защитника на "Милан" Тео Ернандес през 2017 година. Делото срещу мацката ще започне на 28 октомври в Малага. Прокуратурата иска две години затвор и глоба от 12 000 паунда за Луиза, ако бъде осъдена. 

Кремльова, която има двойно руско и испанско гражданство, пусна жалба в полицията, че е била изнасилена в порше пред един от най-лъскавите нощни клубове в Марбея. Мадамата твърдеше още, че Ернандес й е причинил наранявания на коляното, като я е избутал от автомобила на земята след насилието. Французинът, който в нито един момент не бе арестуван, призна, че е правил секс, но по взаимно съгласие. 

Реклама

Прокуратурата се намеси, когато съдът архивира иска за изнасилване на Кремльова. Това стана, след като полицията се сдоби с видеозаписи от камери наоколо, показващи как моделът получава нараняванията на коляното след падане пред нощния клуб.

В обвинителния акт пише, че Кремльова е действала злонамерено, като е обвинила Ернандес. Причината е, че той е пресякъл опитите й да го накара да се прибере с нея след доброволния секс в колата.

Четете още

Моделка ражда от Ернандес
Моделка ражда от Ернандес

Моделка ражда от Ернандес

Ернандес се събра с манекенка
Ернандес се събра с манекенка

Ернандес се събра с манекенка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама