Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19097184 www.bgdnes.bg

Жените спасяват Иван и Андрей от пиенето

*Продуцентите станаха фитнес маниаци

*Христов удрял по три уискита сутрин, днес вече е трезвеник

От почти пропаднали пияници до трезвени фитнес маниаци. В това се превръщат продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов през последните 15-ина години. Преди това двамата много често са "на черешата", а за техните партита в несъществуващия вече клуб "Порно" се носят легенди.

При Иван проблемът е повече от сериозен. Стига се дотам, че той катастрофира пиян с над 2 промила алкохол в кръвта, блъскайки се в камион за боклук. Осъден е условно и сам настоява да получи най-тежкото възможно наказание от закона.

Реклама

Огромна заслуга за това Иван и Андрей да преодолеят проблемите си с алкохола имат техните сегашни съпруги - Ирина и Емануела. След това кариерата на двамата тръгва стремглаво нагоре, като днес те са отново на гребена на вълната с филма си за Георги Аспарухов-Гунди.

Ирина на практика спасява живота на Иван и е до него в най-трудните моменти на абстиненции. В един момент той пие почти денонощно, започвайки още от рано сутринта.

"Ставах в 7 сутринта и изпивах едно, после второ, преди да се изкъпя, и трето, докато се оправям за излизане - разказва той. - Бях на 3 уискита преди 9 часа сутринта. В офиса продължавах с бири и вино. Избутвах предаването и вечер преди финалните надписи започвах да надигам големи чаши с уиски, за да си махна главата. Пристрастих се тотално и се отправих към бездната. Не обръщах внимание на семейството, което не усещах, че имам." 

По това време Иван е женен за първата си съпруга Вихра, с която се разделят след много скандали. По-късно среща Ирина, която има огромна роля в неговото изтрезняване.

"Ирина ми спаси живота и физически, и духовно - признава 44-годишният тв продуцент. - Един ден дадох дума, че ще спра. На първия ден изпих две бири, на втория една, а на третия спрях. Цяла седмица си мислех, че всичко е наред, но после стана страшно, особено в нощите. Ирина беше свидетел на абстиненцията, сменяше чаршафи и пижами заедно с мен, грижеше се за мен като за болен. Тя не просто ми помогна, тя беше причината да се осъзная. Ако не беше Ирина, може би в момента нямаше да съм жив, защото преди нея нямаше сила, която да ме спре."

Андрей също признава, че като по-млад е бил "отличен пияница". Но преди 15-ина години решава да се промени драстично и започва да спортува. По-късно той среща и сегашната си съпруга Емануела, която е маниак на тема здравословен начин на живот и сериозно му повлиява да преодолее пороците. Преди това той е женен за сръбкинята Даниела, която трудно издържа на бурните партита на съпруга си. Постепенно Андрей намира отдушник и в спорта, като двамата с Иван редовно тренират и имат персонални инструктори.

Реклама

"В последните близо 15 години намерих страхотен отдушник и психотерапевт в спорта и той бавно промени живота ми към по-добро - каза наскоро Андрей. - Смятам, че от един биологичен момент нататък наистина е важно как живееш, ако обичаш достатъчно и себе си, и близките си. Старая се да се грижа за себе си така, че да имам повече време напред с хората, които обичам. Обещах си да съм в топкондиция за 45-ия си рожден ден. Общо взето, успях. Свалих 7 килограма, което всеки, който има воля да се ограничава, би могъл да направи, но по-трудното е, че успях в същия период доста да подобря кондицията си и да увелича мускулната си маса."

Днес Иван и Андрей са щастливи татковци без бирени коремчета, а алкохолът е заменен с фрешове и смутита. Съвсем скоро Андрей очаква и второто си бебе от красивата Емануела.

Четете още

Иван и Андрей: Ние почти не спим през последните месеци

Иван и Андрей: Ние почти не спим през последните месеци

Иван и Андрей омъжиха шефката си

Иван и Андрей омъжиха шефката си

РЕКОРД! Андрей (без Иван) прави 61 лицеви за 41 секунди

РЕКОРД! Андрей (без Иван) прави 61 лицеви за 41 секунди

Иван Христов НЕ СПИРА на бариерите за тол такси в Гърция, ето защо

Иван Христов НЕ СПИРА на бариерите за тол такси в Гърция, ето защо

Реклама