Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1909969 www.bgdnes.bg

Фолкпевецът Милко Калайджиев: Не съм бил жена си, тя цял ден плаче

Иво АНГЕЛОВ

"Големи глупости са твърденията, че съм бил жена си и заради това съм бил арестуван. Някой е решил да си измисля истории, но това са пълни лъжи. Не ми се коментира дори как някой може да съчини подобна история, без да е дошъл на място и да провери дали наистина е така." Така пред "България Днес" фолкпевецът Милко Калайджиев коментира появилата се информация, че е пребил жена си Маргарита, след като я хванал в изневяра, и само намесата на полиция е предотвратила по-голям скандал.

"Жена ми е потресена от публикацията, която се появи. Дълго време не може да се успокои, защото не вярва, че някой може да си измисли такава история. Много плака, като прочете тази глупост. Срам ме е, че забъркват семейството ми в подобни измишльотини. Вероятно някой ми завижда и си изкарва злобата по подобен начин. От излизането на материала постоянно ми звънят хора да ме питат дали е истина. Но който ме познава, знае, че не съм способен на подобни неща. Не виждам смисъл да се обяснявам повече, защото историята малко заприличва на онази приказка върви обяснявай, че нямаш сестра. Сигурно ще ме притесняват известно време, но вярвам, че ще отмине", обясни мустак щ1 на републиката.

Реклама

Според публикацията фолкпевецът бил ангажиран да пее на частно парти на заможен бизнесмен в Хасково. Първоначалният план уж бил Милко да остане да пренощува във вилата на баровеца, но в последния момент решил да се прибере в Свиленград. В дома си той заварил жена си с чужд мъж в леглото, побеснял и почнал да я бие. "Това участие е измислено - изобщо не съм ходил да пея на подобно място. През последните 2 години не съм стъпвал в Хасково. Освен това ми е много чудно според тази публикация къде са били в този момент децата ми - близнаците Алекс и Антонио", каза още Калайджиев.

 

Полицията: Няма престъпление


Аделина ГЕОРГИЕВА

От полицията в Хасково обясниха пред "България Днес", че в началото на март са се отзовали на сигнал за инцидент в къщата на певеца.

"Автопатрул е посетил дома на свиленградчанина, но тъй като няма престъпление, не можем да кажем за какво точно е обаждането", каза говорителят на Областната дирекция на МВР - Хасково, Нина Николова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама