Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19101617 www.bgdnes.bg

Синът на Луиза я изпраща с оръжие на работа

"Синът ми ме изпраща на работа с оръжие. Явно смята, че отивам на бойното поле. Тази сутрин ме изпрати с лък, две стрели, пистолет и магическа пръчка", призна в ефира на Би Ти Ви Луиза Григорова.

Актрисата споделя, че ги носи със себе си и се чувства абсолютно защитена. В последно време Луиза се вихри и в ново амплоа. Започнала е да готви и се хвали, че всяко нещо, което сложи на масата, е супер вкусно.

Реклама

"Кулинарната ми чакра се отвори. Всичко се изяжда. Вече дори съм толкова смела, че готвя по 2-3 неща едновременно", не крие Луиза.

Колкото до скандалите, които разтърсват театъра последно време и финансовите схеми, които бяха разкрити, актрисата сподели, че е изключително разочарована.

"Съжалявам, че такова нещо се случва. За всички в сферата е трудно да се справят и изведнъж, когато излезе нещо такова, си казваш...ех, значи едни страдат, други се възползват. Може би трябва да се променят малко по-сериозно законите. Когато нещата се структурират и всичко излезе наяве, театърът ще има своя възход. Дълбоко вярвам в това", споделя актрисата.

Четете още

Луиза Григорова покани на домашна мусака Снежана Макавеева

Луиза Григорова покани на домашна мусака Снежана Макавеева

Луиза Григорова ПРОГОВОРИ за пластична операция

Луиза Григорова ПРОГОВОРИ за пластична операция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама