Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19103437 www.bgdnes.bg

Есил Дюран се сгоди след 28-годишна връзка

След 28-годишна връзка Есил Дюран се сгоди! За предложението от половинката й - композитора Борис Павлов певицата разказва в предаването "Coolt" по БТВ. Пред Натали Трифонова изпълнителката на 'Тя" разкрива, че през годините е подхвърляла, че всяка обвързана жена трябва да има пръстен, а Бобо се престрашава навръх рождения й ден на 5 юли.

Двойката има син Харис, който тази година беше абитуриент.

"Най-накрая, след толкова много години получих този пръстен, не можах да се зарадвам", каза Есил.

Реклама

В последните няколко месеца тя пее на своеобразни пикник концерти в Турция. Изселниците ни са искали ретро песни на поляната. "Винаги имам подготвен репертоар - "Бяла Роза" и Лили Иванова", казва изпълнителката.

Освен това признава, че в забързаното ежедневие напоследък не е имала време да обърне внимание на близките си. Затова си е подарила време за разходки в Истанбул и се отдала на кулинарен туризъм.

След първия машъп със златни нейни хитове, който се приема много добре, тя решава да направи втори.

"Имам толкова творчество зад гърба си, артистът трябва да върви напред, но и в един момент от кариерата си трявба да се обърне и да види какво е направил, особено когато идва ново поколение артисти, музиката е тотално променена", коментира Есил Дюран. Тя дава добра оценка за колегите си от нейното поколение, които са правили добри и мелодични парчета, останали във времето.

Есил разказва и за историята на песента "Хей, момиче", която й подарява Азис. "Той наблегна на малко по-различен стил в онзи период и песента остана в сянка, а тя е страхотна. Обадих му се и му казах, че искам да я изпея, а той ми каза "Заповядай". Беше много щедър, колегиален, топъл и хубав жест. Потъпи великодушно, като истинска звезда. Искам да отбележа доброто му отношение към всички колеги. Силно съм впечатлена от вътрешното му усещане за елегантност", отбеляза певицата.

Още преди време самият Азис я похвали и каза, че не се е съмнявал, че ще я изпее блестящо.

Четете още

Есил Дюран се забули в Одрин

Есил Дюран се забули в Одрин

Без сутиен Есил Дюран го раздава "бяла и добра"

Без сутиен Есил Дюран го раздава "бяла и добра"

Есил Дюран по-секси от всякога на 55

Есил Дюран по-секси от всякога на 55

Есил Дюран: Преживяхме огромна загуба на близък човек с мъжа ми

Есил Дюран: Преживяхме огромна загуба на близък човек с мъжа ми

Реклама