Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1910348 www.bgdnes.bg

Шейх краде Шарапова от Гришо

Не му е лесно на най-добрия български тенисист Григор Димитров да носи две дини под една мишница и да бъде шампион на две места. Гришо играе добре от началото на годината и показва забележително израстване в световната ранглиста. От друга страна, хасковлията има любовна драма, а чувствата му към неговата колежка Мария Шарапова са по-силни от всякога.

Маша обичала да бъде непрестанно ухажвана, обожавана, да й се засвидетелства внимание. Българинът се стараел - нещо ново за него, защото обикновено досега той е бил преследван от представителките на нежния пол.

Реклама

Мария имала сериозен контингент от ухажори. Тя нямала нищо против контактите си с напористите мъже, с техните мили и понякога денонощни съобщения, с които я заливали по телефона и в интернет, с техните щедри подаръци и постоянни комплименти. Да, но за израсналия в Хасково Димитров това не било редно и го вадело от кожата му.

Главният конкурент на Григор за сърцето на Мария Шарапова се казва шейх Мохамед бин Хамад ал Тани от Катар.

Мохамед (24 г.) е световноизвестен, но не заради заслугите си на суператлет. Популярността му се дължи на факта, че е престолонаследник на Катар и любим син от общо шестте деца на емира Хамад бин Халифа ал Тани.

Мохамед и Мария свързва тенисът, по който катарското богаташко отроче въздиша от детството си. Понеже самият той не можел да се състезава, баща му му дал правомощия да командва. Престолонаследникът вече втора година се води президент на местната тенис федерация и е натоварен с отговорната и престижна за емирството задача да организира и награждава участничките в прочутия женски турнир "Катар Оупън".

Именно там Мохамед ал Тани хлътва до уши по Шарапова. Връчва й два пъти чека на победителка през 2008 г. Оттогава двамата са в непрестанен контакт и си говорят като първи приятели. Въпреки че категорично отрича някога между тях да е имало повече от това, Маша не преустановява тази особена връзка, а даже споделя, че много държи на приятелството на своя шейх.

Реклама
Реклама
Реклама