Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19104969 www.bgdnes.bg

Участничка джитка без гащи в "Бягство към победата"

Без гащи се оказа една от участничките в "Бягство към победата" по БТВ! При изпълнение на задача в автосервиз барманките Вики и Тони трябваше да решат дали да позират по бельо с инструменти, или да сменят маслото на автомобил.

"Останете само по бельо" - започват да четат задачата двете момичета. "Абсурд - нямам бельо. Давайте гащеризоните!", провиква се Тони, която признава, че няма гащи в багажа си. За разлика от колежките зад бара, други техни съперници не виждат проблем да се съблекат пред фотообектива.

Реклама

В началото на днешните предизвикателства състезателите трябваше да отидат на крепостта, която носи същото име като тунел в Ихтиманска Средна гора. Оказва се, че някои от участниците не са чували за тях. Затрудниха се майката и дъщерята Росица и Надежда. "Това какво е? Крепост? Ама има ли и такъв тунел?", питат те камионджия. Като тях се запъват и Деси и Сашо, които са сестра и брат. Близначките Мира и Тина преположиха, че става дума за "Витиня". Те се усъмниха, че става дума за "Троянова крепост" - "Трябва да ходим в Троян", отсичат момичетата.

Роднините Деси и Сашо се загубват по пътя. "Когато стигнахме до мястото за барбекю, ни стана ясно, че сме карали немалко време в грешната посока", вайкат се те.

Първи на крепостта пристигат разследващите полицаи Иван и Радостин. Те отгатват, че най-горещият гейзер в Европа е в Сапарева баня.

Там ентусиастите ги чака ново предизвикателство - да варят яйца в най-горещия гейзер в Европа, който е 103 градуса. Полицаите се прецакват, защото вадят яйцата си много рано и рохки и трябва да започнат отначало.
Докато чакат приготвянето на яйцата си, актьорите Теодор и Пресиян правят една игра на табла.

Барманките Вики и Тони действат най-стратегически и оставят яйцата си да се сварят хубаво. Те първи тръгват към града, който е носил името на Станке Димитров - Дупница.

След това участниците се отправят към черешова градина в кюстендилски села, където трябва да берат от вкусните червени пловдове и да ги прехвърлят с уста в купа. Краят на състезанието е на крепостта "Хисарлъка" в Кюстендил. Първи там се озовават полицаите. Последни са роднините Деси и Сашо, които отпадат от надпреварата.

Четете още

Краси Радков сервира агнешки очи в "Бягство към победата"

Краси Радков сервира агнешки очи в "Бягство към победата"

ИЗВАДЕНО РАМО! Превързват участник в "Бягство към победата"

ИЗВАДЕНО РАМО! Превързват участник в "Бягство към победата"

Люси Дяковска влезе в "Бягство към победата"

Люси Дяковска влезе в "Бягство към победата"

Нова излагация в "Бягство към победата"! Според близначките Ботев акостирал във... Видин

Нова излагация в "Бягство към победата"! Според близначките Ботев акостирал във... Видин

Реклама
Реклама
Реклама