Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1912026 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Галена: Няма да гоня Галин!

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Галена категорично опроверга появилите се информации, че ще се развежда с половинката си Галин. Любопитна подробност е, че двамата нямат сключен брак и няма как да се разведат. Красивата певица обаче обясни, че и за раздяла не става въпрос.

"Искам да кажа на всички, които ежедневно ме развеждат, че все още съм в тази конфигурация - с мъж и дете, и нямам намерение това да се променя", заяви Галена. И добави: "Така че бих ви помолила да спрете с глупостите, още повече че за да се разведа, първо трябва да се омъжа. Желая на всички ви същото семейно щастие."
Галена и Галин действително нямат брак. Двамата от доста време насам живеят на семейни начала и имат едно дете. Въпреки че са сгодени от няколко години, така и не стигнаха до олтара. Засега Галена и Галин не планират сватба. "Това е сеир за хората. Няколко месеца отиват за подготовка и после 500 човека цяла вечер са вперили поглед в теб. Любовта или я има, или я няма. Подписът не е начин да покажеш, че обичаш някого и да го задържиш. Истинското доказателство е дететоУ, разсъждава певицата.
Според лъжливата информация фолкпевицата се развежда заради богат бизнесмен от Сандански. Повод за свободни съчинения даде нейна снимка, на която чалгарката е прегърнала мъж и това вероятно била новата й половинка. Според светската клюка Галена отдавна не се е прибирала при мъжа си и детето. Влюбената изпълнителка дори получила подарък - апартамент, от новия си приятел.

Реклама

На 14 февруари Галена и Галин отбелязаха 5 години, откакто са се сгодили, а от 6 години живеят заедно в просторен апартамент във Велико Търново. С тях са и родителите на Галин. Сега се радват на сина им Стефан, който през юни ще навърши 4 г.
В медиите често забъркват Галена в скандали и с колежката й Деси Слава, която беше омъжена за Галин. Истината е, че двете са в прекрасни отношения и не са имали спречквания. Като доказателство за това Галена посочва факта, че Деси Слава дори е пяла на празненството за раждането на Стефан.

 

Секс с Петко в гримьорната

Това е поредната фалшива връзка, която е приписвана на певицата. Преди две години се появи информация, че Галена е била интимна с дискотечния бос Петко Димитров. Тогава той уж заклещил чалгарката в гримьорната на столичната си дискотека и двамата правели страстен секс. Момиче от персонала се отбило там, защото помещението се ползвало и за офис, и станало свидетел на случката. Впоследствие Галена и Петко обясниха, че това са тотални измислици и нищо подобно не се е случвало.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама