Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19130372 www.bgdnes.bg

Royal Garden посреща пловдивчани в "Ден на отворени врати" advertorial icon

Само тази събота всеки закупен апартамент върви с безплатна такса поддръжка за една година

Жилищен парк Royal Garden кани всички, търсещи своя мечтан дом на “Ден на отворените врати”. Инициативата е на 19 октомври 2024 г., от 10 до 18 часа в търговския офис на компанията-инвеститор „Галакси Инвестмънт Груп“, който се намира на бул. „Свобода“ 65А в град Пловдив.

Гостите на събитието ще могат да получат подробна информация за наличните апартаменти за продажба  и ще се запознаят с детайли по реализацията на проекта, подбраните сградни системи и материали.  За да могат да усетят уюта и комфорта, който Royal Garden предлага, търговските консултанти на компанията ще предоставят възможност за оглед на завършените сгради и на мострен обзаведен апартамент. Всяко закупено жилище в рамките на събитието получава безплатна такса поддръжка за 1 година.

Royal Garden се намира в един от най-предпочитаните квартали на Пловдив - „Отдих и култура“. Силно изразената паркова среда, близостта до Гребната база, новата инфраструктура и наличието на разнообразни градски удобства превърнаха локацията в една от най-предпочитаните в града под тепетата.

Royal Garden се реализира в три самостоятелни етапа. Тази година през юни беше завършен Royal Garden 2, а поради големия интерес през януари стартира строителството на Royal Garden 3, който вече е на етап трета строителна плоча.

Архитектурната концепция се основава на създаването на приятна и балансирана среда, вдъхновена от красивите гледки към пловдивските тепета и зелените паркови зони в близост. Именно затова екстериорното оформление залага на индивидуални фасадни елементи, изчистени форми, спокойни и светли земни тонове и големи панорамни тераси, а цялостният облик на сградите се допълва от живописна градина с места за отдих и зона за забавление за малките обитатели на комплекса.

Royal Garden е луксозен проект от затворен тип, който разполага двустайни, тристайни, четиристайни и премиум многостайни жилища с обширни частни тераси, които предоставят чудесни гледки към две от тепетата на Пловдив. Помещенията са просторни и светли, с прави форми и светла височина от 2,80 метра, позиционирани прецизно и по начин, който създава максимален простор и осветеност.

Интериорът на луксозните фоайета и общите части залага на натурални цветове и текстури, безупречни детайли и ефектно осветление, което създава усещане за уют и дом, още при влизане в сградите.

Royal Garden предлага и редица други удобства, които допринасят за напълно уредения начин на живот на обитателите. Сред тях са красива и целогодишно поддържана градина с обособен детски кът за игра, 24-часова охрана, видеонаблюдение, система за достъп, професионална поддръжка и управление, подземен паркинг с паркоместа и гаражи с удобна топла връзка към жилищните секции, както и места със зарядни станции за електрически автомобили.

Реализацията на проекта е с висококачествени материали, които покриват най-високите стандарти на съвременното строителство. Подбрана е висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет. Тя е  с отлични енергоефективни качества, устойчива на променливи атмосферни условия и намалява проникването на шум в жилищата. Последните два етажа и отделни елементи на сградата ще бъдат изпълнени с вентилируема фасада от HPL. Всички апартаменти имат подова шумоизолация, отоплението е осигурено от ТЕЦ, а в Royal Garden 3 ще бъде изпълнено и подово отопление. Премиум апартаментите ще бъдат подготвени за инсталиране на система за пречистен свеж въздух. За сигурността на обитателите е заложен е монтаж на датчици, като част от системата за превенция от наводнения и надеждна система за достъп. Това са само част от основните елементи, свързани със строителството на комплекса, а всички детайли ще бъдат представени подробно на всеки гост в рамките на „Ден на отворени врати“ тази събота на 19 октомври.

Реклама
Реклама
Реклама