Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19155120 www.bgdnes.bg

Диляна Попова ИЗПОВЯДА: Преживях голям стрес на "Острова"

До последно не ни даваха сценария на риалитито със 100-те гривни, оплака се красавицата

"Тъгувам за Филипините, но на "Острова на 100-те гривни" преживях и голям стрес", призна Диляна Попова. Ководещата на екстремното риалити посочи и причината за притесненията си по време на снимките. "До последно не ни даваха сценария. Две минути преди началото на церемония или игра нямах представа какво ще говоря", разкри красивата актриса и моделка.

Реклама

"Не знаехме със Саното и имената на участниците. И в началото направо се шашках кой кой е. Но нямаше никакво време за паникьосване, защото всичко вървеше с огромна скорост", добави тя.

Други оплаквания от пребиваването си там Диляна няма. "На мен влажният климат изобщо не ми пречи. Аз си падам по дивото. Обичам да живея като дивак", сподели бившата на Асен Блатечки.

Горещата брюнетка обаче е била и много улеснена, че другият водещ - Александър Сано, също е завършил Техникум по облекло като нея. "Сутринта мятаме фланелки, търсим подходящите дрехи, защото се налагаше да се преобличаме два пъти на ден. А ние бяхме там 54 дни, всеки може да си направи сметката", осветява моменти от невидимата за зрителите част на шоуто Попова. Тя е най-горда с това, че всеки ден е била с различно облекло, и го отдава на вродения си усет към модата.

"И нали обичам диващините, на участниците понякога подхвърлях едни парцали, които си връзваха на главите", издаде още крехката, но с желязна воля красавица.

Диляна Попова не скри, че един от участниците - Йочколовски, е тършувал в сандъка й за храна и се случвало порциите й да изчезват. "Допускам, че по някой път може да си е вземал храна", казва с половин уста ексмузата на Блатечки, но бърза да уточни, "че повече няма да каже, тъй като иска да е водеща и на втория сезон".

"Имахме още преди снимките спор с един от продуцентите дали да има лошотия на "Острова". Не беше обаче злодейка номер едно Рената, а нарочиха Георги Коджабашев, който някак си дяволски гледа на света", повдига още завесата над тайните на риалитито ководещата.

"Аз всъщност много харесвам Георги. Рената, която претендираше, че е много духовна, капитулира, когато остана без храна. На една церемония попитах: "Къде отиде духовното?", а тя ми отговори: "Гладът е по-силен", спомня си Диляна Попова.

Четете още

Диляна Попова деляла едно гадже със сестра си

Диляна Попова деляла едно гадже със сестра си

Диляна Попова си търси електрическа кола

Диляна Попова си търси електрическа кола

Връзката на Диляна Попова под въпрос

Връзката на Диляна Попова под въпрос

Диляна Попова и Сано влизат в ново риалити

Диляна Попова и Сано влизат в ново риалити

Реклама
Реклама
Реклама