Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19155215 www.bgdnes.bg

Вижте колко тежи новородената внучка на Гала, другата баба също е известна

Тежи елегантните за дама 2,9 кг

Мари, щерката на тв иконата, стана майка на момиченце

Дъщерята на телевизионната икона Гала - Мари Константин, стана майка на момиченце.

Изненадващо за мнозина обаче бебето не е кръстено на нито една от именитите си баби. Мари и любимият й Константин решават да дадат името Лора на първородната си рожба.

Както е известно, и двете баби на младото семейство са популярни. Таткото на бебето Константин е син на Деляна Маринова-Джуджи, която е приятелка и колежка на Гала.

Реклама

Малката Лора проплаква в неделя в частна болница. Тежи елегантните за една малка дама 2,9 килограма. А идването й на бял свят отприщи вълна от поздравления. Още в първите минути, след като стана ясно, че Мари е родила, заваляват честитки към родителите и техните семейства. Почти всички звезди на България се надпреварваха коя от тях ще поздрави щастливата фамилия, като се започне от колегите на Гала в Нова тв и се стигне до актьори, музиканти и т.н.

"Донесе огромно щастие." Това написа баба Гала в социалната мрежа и показа ръчичката на внучето си.

Щерката на иконата на "На кафе" и таткото са заедно от ученическите си години. Запознават се покрай майките си, които освен колежки в телевизията са и добри приятелки в реалния живот. От дълго време двойката е сгодена, но все още така и не е стигала до олтара. Според мнозина двамата не планират да се женят, още повече след идването на малката им принцеса.

Мари Константин се занимава с лайфстайл и е инфлуенсър. Поддържа собствен блог с малък екип. Таткото Константин пък се занимава с музика.

Мари споделя, че бебето е заченато на рождения ден на телевизионерката.

"Мамо извинявай, че не ти подарих нищо за рождения ден, обаче ти изработвахме подаръка" и ми съобщи какъв е подаръкът", разкри Гала за това как е научила, че ще става баба. И добавя: Естествено, че полудях от радост".

Четете още

Гала стана баба, дъщеря й роди момиченце

Гала стана баба, дъщеря й роди момиченце

Дарин Ангелов разцелува Гала в ефир

Дарин Ангелов разцелува Гала в ефир

Бъдещите баби Гала и Джуджи делят грижите за внучето

Бъдещите баби Гала и Джуджи делят грижите за внучето

Щерката на Гала на път да роди

Щерката на Гала на път да роди

Реклама
Реклама
Реклама