Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19162996 www.bgdnes.bg

Гръм в Рая! Никола Цолов май се раздели с пищната Валерия

Става студено!

Асът на Формулата вече не ухажва испанката с лайкове

Любовният живот на пилота във "Формула 3" Никола Цолов май се поразклати! "България Днес" забеляза, че взаимоотношенията между аса на пистата и неговата изгора Валерия Суарез стават все по-хладни.

От средата на септември активността на двамата в социалните мрежи става... необичайна. Девойката Суарез е изтрила специалната си галерия от романтични фотоси със своя любимец. Всички кадри с целувки, прегръдки, подаръци, романтични моменти в екзотични дестинации с Цолов са премахнати. Единственото, което е останало като символ на тяхната връзка, са снимки от нейното посещение на състезателната писта и идването й в България. В албума със спомени от нашата страна има няколко кадъра как е заедно с Никола, но няма и една снимка, на която испанката да показва по-голяма близост със състезателя.

Реклама

Най-съмнителното в цялата картинка е, че двамата са спрели да си харесват снимките. Вече повече от месец и Валерия, и Никола не са сложили и един лайк на снимките, които другият публикува. По принцип за новото поколение, от което са двамата красавци, ако гаджето не ти хареса снимката, то това е абсолютен повод за скандал.

Въпреки всичко това Валерия и Никола все още се следват. Личи си, че двамата имат уважение един към друг и не са загърбили всичко, което са имали заедно.

Вероятно е липсата на такива онлайн жестове между Никола и Валерия да е по стратегически причини. Инфлуенсърката може да не иска да бъде толкова свързвана с нашия състезател, за да може да гради собствена кариера.

Цолов и испанката са заедно по-малко от година. Първите снимки на двамата се появиха този февруари. Любовта между тях се заражда във Валенсия, където живее Никола. Двойката е една от най-чаровните в българския хайлайф и ще бъде жалко, ако се окаже, че наистина са се разделили.

Четете още

Никола Цолов с второ време на тестове във Ф3

Никола Цолов с второ време на тестове във Ф3

Никола Цолов:
Завръщането ми започва добре

Никола Цолов: Завръщането ми започва добре

Никола Цолов: Върнах се в България заради Гришо!

Никола Цолов: Върнах се в България заради Гришо!

Никола Цолов тренира с виртуални състезания

Никола Цолов тренира с виртуални състезания

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама