Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19168751 www.bgdnes.bg

Намериха новия ерген!

Би Ти Ви затвори кастингите

Най-вероятно ще го обявят през зимата

Ерген №4 е намерен!

От хитовото риалити, което е най-обсъжданото у нас в последните няколко години, изглежда са открили следващия мъж, за чието сърце да се борят куп чаровни девойки.

Това става ясно, след като от Би Ти Ви официално спряха кастингите за участници - в това число и мъже, и жени. Повече от няколко месеца всеки, който искаше да участва, можеше да кандидатства и да попълни ужасно дългата анкета. Но след много отсети кандидати най-накрая участниците вече са избрани.

Реклама

Кой е новият ерген, за момента остава мистерия. И тайната ще бъде пазена дълго време. Очаква се чак през зимата от Би Ти Ви да обявят повече подробности около формата, като в това число и кой ще е главното действащо лице.

За първи път в историята на риалитито продукцията реши да търси с кастинг ергена. В предните 3 издания на формата той бе избиран без такъв, а след това промотиран и пускан на рекламата, за да може девойките да видят за каква стока се борят. Тези времена отминаха и от "Ергенът" решиха да изпробват десетки кандидати, за да намерят най-достойния.

Именно поради проблеми с набирането на участниците се очаква снимките на формата да започнат напролет - нещо, което никога досега не се бе случвало в историята на предаването. Кога обаче ще се излъчва шоуто, още никой не знае. Вариантите са два - или шоуто да върви почти на живо, както бе със "Сървайвър" преди години, или да се пусне чак наесен. Ако се предприеме първият вариант, така информацията няма да може да изтече - нещо, което се случваше, а и продължава да се случва във всички формати, които са предварително записани. Само че това доста оскъпява продукцията. А след промените в закона за рекламата това е сериозен проблем.

Четете още

Ергенката Теа се сгоди на финала на "Диви и Красиви" в НДК

Ергенката Теа се сгоди на финала на "Диви и Красиви" в НДК

Ергенка учи фенове на магии

Ергенка учи фенове на магии

Ерген №1 опъна бръчките

Ерген №1 опъна бръчките

Ергенът Виктор се показа за първи път с Поли Недкова

Ергенът Виктор се показа за първи път с Поли Недкова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама