Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1925627 www.bgdnes.bg

Чочо Попйорданов се самоубива с пиене!

Чочо Попйорданов се самоубива с пиене, алармират притеснени негови съседи. След смъртта на майка му в началото на месеца актьорът отново потърси измамна утеха и спасение в алкохола и е на път съвсем да деградира. Виделите го в последните дни са ужасени, че бялото на очите му е кафяво, което според медици означава, че черният му дроб съвсем е отказал и може да се случи нещо непоправимо.

Чочо е съсипан и отново е посегнал към чашката. Състоянието му е толкова критично, че дори таксимеровите шофьори, които го возят до кварталните магазинчета за алкохол го съжаляват и търсят начин да му помогнат.

Реклама

От месец насам актьорът е любим клиент на голяма таксиметрова компания. Служители в нея споделят, че всяка вечер той вика такси, за да отиде до най-близкия магазин за алкохол в махалата си, а след това кара шофьора да го разкарва безцелно из кварталните улички. Не пропуска да купи и за него дар - бутилка уиски или кока-кола, а сметката рядко пада под 10 лева.

Проблемите на култовия актьор с алкохола не са от вчера. Те стават очевидни веднага след раздялата му с актрисата Йоана Буковска, но той дълго отричаше. В началото на миналата година Чочо беше категоричен, че напълно е спрял алкохола и си позволява само червено вино в умерени количества, когато е с приятели.

Няколко месеца по-късно обаче слуховете, че отново се е върнал към старите си навици, съвпаднаха с новината за влошеното здравословно състояние на майка му. Дори се наложи героят му в "Под прикритие" без време да бъде "убит", защото актьорът трудно изговаряше репликите си и често закъснявал за снимки.

В края на годината лекарката на Чочо му издала пълна забрана за употреба на спиртни напитки. Тогава той пак отрече да има проблем.

Чочо Попйорданов не веднъж признава, че трудно се справя със загубите. Сегашната обаче е много по-болезнена от всички, преживени до момента. Дотолкова, че актьорът да не може да си намери място, нито спасение в работата или жената до себе си.

Единственият му шанс е, ако приятелите му намерят отново верен ход към него и успеят да насочат вниманието му в друга посока. Към живота.

Реклама
Реклама
Реклама