Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1925838 www.bgdnes.bg

Део: С Лора имахме проблеми от доста време

Део и Лора се събират преди осем години. Той кани певицата да запише вокалите на няколко парчета от албума му "Това съм аз". И се получава любов от пръв поглед. Део се влюбва в дъщерята на Данчо Караджов, докато я гледа и слуша как пее. В началото обаче Лора не отвръщала на позвъняванията му. И Део просто спрял да я търси. В този момент тя се учулида какво му е станало и решила тя да го потърси...Първата им лудо влюбена нощ е в дома на коафьора Гого.

Към днешна дата двамата са вече не са заедно. Раздялата им беше неочаквана за всички -нямаше никаква индикация, че нещата между тях не вървят, което според Део че е било умишлено. Той и Лора имали проблеми от доста време и усещали, че връзката им е изчерпана, но искали раздялата им да се случи по точно определен начин и да бъдат дипломатични един към друг. Водещият споделя, че са се разделили като приятели и са си стиснали ръцете.

Реклама

Део казва, че с родителите на Лора продължава да е в прекрасни отношения. Майка й му се обажда и изпраща смс-си за него в шоуто "Денсинг старс". Той споделя, че те страшно много са им помагали и са се грижили за тях и той много ги обича.

Део отрича слуховете, че в отношенията между него и Лора се е намесил трети човек, което е довело до раздялата им. Той обаче казва, че никога не би споделил какво точно се е случило. Водещият иска нещата да изглеждат така и ако някой трябва да бъде обвиняван, това да бъде той.

Део и Лора се разделят по начина, по който са искали. Решили да го направят и отишли в Африка. Изкарали си страхотно и преценили, че това трябва да е нотката, с която да се разделят, а не с нещо неприятно. Въпреки всичко, през което са минали, те си остават приятели и продължават напред.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама