Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1931429 www.bgdnes.bg

Пипи Дългото чорапче стана секси мадама

Грозноватото момиче от филма "Новите приключения на Пипи Дългото чорапче" от 1988 г. Тами Ерин се превърна в секси маце.
Тийнейджърката с лунички, която с изпълнението си на непокорна палавница в незабравимата екранизация по романа на Астрид Линдгрен спечели сърцата на децата в цял свят, вече владее умовете на мъжете. Родената през 1974 г. в американското градче Уитън, щата Илинойс, червенокоса хубавица е истинско олицетворение на сексапил и изящество, а снимките й на плаж на Карибите са повече от показателни. Въпреки че не е първа младост и на 8 юли ще навърши 39 г., Тамара Кличман, каквото е истинското име на бившата манекенка и настоящ посланик на УНИЦЕФ, изглежда много по-добре от доста по-млади холивудски актриси.
Бившата Пипилота Виктоалия Ментолка Ефраимова Дългия чорап трудно намира добре платени роли в Меката на киното и затова по-често се подвизава в телевизионни сериали и шоу програми по национални ефирни медии. Последното изпълнение на Тами в киното е нискобюджетната лента I Heart San Francisco от миналата година. Мадамата обаче едва ли ще бъде запомнена с нещо друго освен с присъствието на Пипи Дългото чорапче.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама