Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1936690 www.bgdnes.bg

Мартина кръшка на Дългия

Мартина Огнянова кръшка на Слави Трифонов. И за да е пълен циркът, го прави с негов адаш!


Колкото по-топло става, толкова повече на балерината от "Магаданс" й се излиза навън. Шефът, известен като мрачен, сериозен човек, няма време за губене за подобни хедонистични занимания. За какво му е на Дългия да събира първите палещи лъчи и да диша свеж въздух, като може да седи в студиото и да крои планове кой политик да наплюе и кого да пропусне.

Реклама


Е, на Мартинчето й дойде до гуша. Русата танцьорка (беше и червенокоса преди време) използва всеки удобен момент, в който Дългия е задрямал, и излиза под открито небе. Ето например, през уикенда тя отиде в близко до София тузарско кафене и се разтопи от кеф. Единствено топпапараците на "България Днес" изловиха в крачка опиянената от свобода танцьорка.
Огнянова от бързане да е далеч от студиото не подбира компанията си. Който и да се навие да излиза с нея, важи. Този път на мераците й бяха откликнали две от колежките на Мара в балета. Те се настаниха в черния скъп джип на жената на шефа и забърбориха за лакове и гримове.


Това  не е пълната компания - за кафенце с Мартина се появи и самият Славчо Тошев, бившият вратар на "Славия" и играч на "Вихрен" (Сандански) и "Ботев" (Пловдив). Повече за него, както и за гаджетата му четете в карето.
За да се разсеят всички съмнения, че двамата имат предварително уговорена среща, футболягата се появи направо в заведението. Ако Мартина го бе взела в джипа при нея, той рискуваше някой агент на мистър Трифонов да го засече. И тогава лошо, Тошев, много лошо...


Славчо се бе появил в ресторанта цели 45 минути преди Мартина, издадоха го хора от персонала. За кураж вратарчето си бе взел свой авер, а за омайване на жените - едно от онези миниатюрни кученца, задължителни за всяка себеуважаваща се кифла. Четириногото свърши пъклено-еротичното си предназначение. Още щом влезе в двора на заведението, Огнянова с тихи писъци се нахвърли върху бедната животинка, която повече прилича на насекомо, отколкото на куче.


Докато го мачкаше, Мартина активно разменяше думи и фрази със Славчо - двамата съставяха изречения. Мартина също имаше тайно оръжие, с което безусловно да очарова Тошев - сутиен. И то специален - със супертвърди чашки, в които малките гърди на Мартина се губят. Но важното е, че погледнати отвън, личат силиконови форми. Точно по такива си пада Тошев.
След като се наприказва и си уговори нова кучешка среща със Славчо, Мартина седна на далечна от него маса с колежките си. Поръча си салата и мазно свинско. Едва ли щеше да яде същото, ако Слави бе с нея.



Славистът люби силиконката Вивиан



Славчо Тошев бе гадже на Вивиан Костова, но по-преди любеше Симона Първанова. Тя се снима за "Плейбой" и навремето водеше "Лабиринт", тв предаване.
Симона обаче е далеч по-сдържана от Вивиан, която си нафраска пазвата със силикон. Преди хирургическата намеса тя бе невероятно плоска и често тръбеше, че иска цици.


Сидеров осъди Трифонов за фюрера


Разюзданите срещи на Мартина се случват броени дни след като стана ясно, че Волен Сидеров е осъдил Дългия.
Върховният касационен съд потвърди решението на предишните две инстанции, осъждайки шоумена на 7000 лв. за нанесени обиди и клевети към лидера на "Атака". В две поредни предавания Трифонов е нарекъл Сидеров "фашист" и "фюрер".

Реклама
Реклама
Реклама