Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1944311 www.bgdnes.bg

Коцето изгони Райна от дискотеката си

Коцето и Райна доказаха колко е тънка границата между любовта и омразата. Днес от страстта, която споделяха цели 5 години, няма и следа. Нещо повече, двамата вече не могат да се дишат. И се злепоставят взаимно.

Онзи ден с половин уста Райна заяви, че бившият й любовник е зависим от най-страшните пороци, в това число и дрогата. "Пилето", както гальовно я наричаше бившият й, докато бяха заедно, направи разтърсващото си разкритие в студиото на предаването "Дикоff". До признанието се стигна, след като водещият подхлъзна пайнерката с репликата какво бил разправял Коцето. Споделя бил, че го е наричала "наркоман, алкохолик и женкар".

Реклама

Райна разказа, че по време на 5-годишната им връзка Коцето бил този, който все се дънел, а от нея се очаквало винаги да му прощава. Певицата призна и друго - че след скандал винаги се сдобрявали с бурен секс.

Според мълвата изпълнителят на "Пайнер" злоупотребявал с наркотиците и алкохола от доста години. Стимуланти консумирал даже на свои участия.

Шокиращите разкрития на Райна предизвикали светкавична реакция от страна на Коцето. Бесен, той се зарекъл, че бившата му няма да стъпи никога повече в дискотеката му в Студентски град. Не я искал нито като гост-изпълнител, нито като клиент.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама