Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1958425 www.bgdnes.bg

Фолкпевецът Константин: Жена ми няма да бие Райна

Иво АНГЕЛОВ

Съпругата на фолкизпълнителя Костантин - Надя, няма никакви намерения да бие бившето му гадже Райна. Така той коментира пред "България Днес" появилите се информации, че двете жени ще си скубят косите заради него.

Фалшивата интрига беше завъртяна около пътуването на Райна и Константин в края на този месец до Лондон. Двамата ще имат съвместно участие пред българската общност в британската столица. "Пълни глупости са писанията, че Надя ще бие Райна. Двете са добри приятелки и няма никакъв конфликт между тях. Когато Райна гостува в моята дискотека "Плаза" в Студентски град, Надя е до сцената и много се забавлява", заяви Коцето.

Реклама

Според него дуетът му с Райна е много успешен проект, защото на хората им било интересно да ги гледат заедно. "Българинът обича клюките. Забелязвам, че като сме на сцената с Райна, хората ту гледат нея, ту следят за реакциите на Надя. Първият ни съвместен концерт беше в моята дискотека и решихме, че можем да продължим да пеем заедно. Правим успешна комбинация, която хората харесват", допълни Константин. Интересно е, че макар и отдавна да не правят съвместни дуетни песни, Райна и Константин винаги са посрещани изключително добре от публиката, когато се изявяват заедно на сцената.

Певецът заяви, че още няма яснота дали до Лондон ще пътува само с Райна, или ще бъдат придружени от Надя, тъй като съпругата му имала изпити в края на месеца. "Ще се радвам жена ми също да дойде, защото съм щастлив в нейната компания", добави Коцето. Събитието, на което с Райна ще пеят в Лондон, е отбелязването на 11-ата годишнина на вестник "Будилникъ", който е насочен за българите в чужбина. От телевизия "Планета" обясниха за "България Днес", че точна дата не е насрочена, тъй като се доуточняват последните детайли около събитието.

 

Ексгаджето му го нарече пияница и лъжец

Наскоро Райна си припомни моменти от връзката си с Константин в свое телевизионно интервю, като го нарече наркоман, лъжец и пияница.

Тя го обвини в безбройни лъжи и изневери. Още на следващия ден тръгна слух, че певецът е изгонил завинаги бившата си изгора, което се оказа поредната измишльотина.
"Няма такова нещо. Аз много пъти съм казвал, че не се сърдя като пишат глупости за мен. Не съм я гонил, няма и да го направя. За доказателство само ще споделя, че ни предстои това съвместно участие в Лондон, което не би могло да се осъществи, ако наистина вече се мразим", завърши Коцето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама