Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1974103 www.bgdnes.bg

Гърнето натири любовница

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов - Митьо Гърнето е бил шута на любовницата си, разправят подчинените му футболисти. В момента плейбоят от Перник трескаво се оглеждал за нова държанка, след като досегашната уличил в изневяра.

Интимната история на Гърнето с варненката Емануела, която е на годините на собствената му дъщеря Мелия, лъсна в началото на годината. Въпреки че няма официален развод със съпругата си, похотливецът се издаде сам по време на редовен алкохолен запой в нощен бар.

Реклама

Оказа се, направил си е меча услуга. Бързо щом самоличността на тъмнокосата девойка бе раздута из медиите, се намерили добре осведомени с тайния живот на любовницата на Гърнето. По думите на футболисти на ЦСКА, които често беседват с Борисов на по чашка, боклукчийският бос се оказал рогоносец.

Перничанинът останал като ударен с мокър парцал, когато му доложили, че паралелно покрай него варненската му любовница се увъртала и около футболисти. Имало дори такива от собствения му отбор.

Когато научил за доста тайни на интимната си приятелка, Гърнето си посипал главата с пепел и в момент на ярост дори заръчал на охраната си да я отведат в клиниката по пластична хирургия, в която преди време платил операция за силиконови цици, а също и да й вземат мерцедеса, който й беше дал да кара.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама