Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1984186 www.bgdnes.bg

Иван и Вихра се плюха в съда

Махленски скандал си спретнаха бившите съпрузи Иван и Вихра в съда. Двамата си размениха доста остри реплики вчера, когато се срещнаха пред Съдебната палата.

„Това, което искам, даже е малко, да не мислиш, че не ми казват какво си говорил за мен", беснеела Вихра,. "Много бързам в момента, имам работа, разбери ме, но ти се заклевам, че никога не съм говорил лоши неща за теб", отвърнал Иван. Разправията продължила малко повече от 15 минути, като отстрани ги наблюдавали адвокатът на Вихра и майка й.

Реклама

„По-добре е да не коментирам за какво спорехме, докато делото не е приключило", били думите на Вихра. Водещият на „Къртицата" от своя страна се оттеглил с усмивка след скандала.

Двамата се разделиха преди година, когато стана ясно, че водещият на „Къртицата" и „Сблъсък" кръшка от семейното ложе с колежката им Ирина Сарачинова. Последната също се разведе, след като с Иван официално съобщиха, че са влюбени и се обичат. Последваха доста остри реплики помежду им в публичното пространство, но двойката все пак се помири в името на дъщеря си.

Животът на Иван обаче се разви по-благоприятно от този на Вихра и в момента той продуцира няколко предавания със спорен рейтинг. Вихра се пробва като водеща на мястото на фолк дивата Камелия в предаването „Споделено с..", но след три месеца в ефир бе сменена от певицата Кали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама