Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1990238 www.bgdnes.bg

Мариан Вълев: Бях приятел с мутрите!

Считаният за най-лошия мъж на БГ екрана Мариан Вълев преди десетина години си изкарвал прехраната като продавач на Илиянци.

Малцина днес биха могли да си представят актьора пред оживените сергии в Илиянци сред непрекъснато пазарящи се за цената клиенти.

Реклама

С поведението му на човек, видял повече отколкото е допустимо, за да остане жив, обрулено лице с изсечени черти и мрачен поглед, той определено е от хората, родени да станат актьори.

Имиджът му е на бунтар, участвал в студентските вълнения преди 20 години, скитник по света, който не може да се впише никъде. В интервютата си Мариан Вълев разказва, че познава подземния свят от първа ръка и за разлика от повечето си колеги може да изгради вярно психологията на момчетата с оръжия и мускули.

Периодът между дебюта му в главната роля на Красавеца в "Граница" през 1994 г. и последното му завръщане от САЩ преди 6 години е обгърнат в тайна, а за живота му в чужбина се носят легенди - че припечелвал с порно, че имал ресторанти и барове, че се забърквал с бандити и наркотици.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама