Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1999304 www.bgdnes.bg

Росен, тото милионерът от Перник: Не съм врачка!


"Не съм врачка и нямам магическо кълбо, което да ми казва кои числа ще се паднат в тотото. Пускам си фиша и после каквото стане", разказва пернишкият тото милионер Росен Русимов.
Човекът, който през ноември взе над 4,7 млн. лева джакпот, отново спечели пари от тотализатора. С комбинация Русимов улучи 15 четворки и 80 тройки наскоро. Този път сумата е доста по-малка, около 200 лева.
"Почерпих и за тази печалба - обясни Росен. - Така се прави, за да може да спечеля пак. Ако трябва да дам някакъв съвет, той е, че трябва да си щедър, за да имаш късмет. Ако даваш и ще получаваш, така и животът е по-хубав."
В момента Русимов чака развръзка по проверката, която НАП му спретна, след като миналата година удари големия джакпот. Най-вероятно в края на месеца данъчните ще обявят резултата от нея. В момента под запор са около 2,5 млн. лева, до които Русимов няма достъп. Голяма част от останалите пари той инвестира в Централна ремонтна база, в която е съдружник с приятеля си Ангел Христов.
Поредица от щастливи събития се редят в живота на пернишкия милионер. Преди седмица той беше на сватбата на Лъчезар Христов, който е син на неговия съдружник.
Това се превърна в едно от най-обсъжданите светски събития в миньорския град. Духова музика изпрати двамата влюбени до ресторанта, където беше купонът. Там пя фолкзвездата Ивана. Тази седмица абитуриент е големият син на Росен. Жоро, който има изяви и като фотомодел, е сред най-търсените кавалери за бала.
Единственото нещо, което помрачи настроението на Русимов, беше загубата на неговия любим отбор "Монте Карло" в последния неделен мач.
"Беше много горещо и съм доволен, че никой от моите състезатели не тупна на терена от инфаркт или слънчев удар. Някои са доста тежки, а и дръпнаха напред с ЕГН-то", коментира Русимов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама