Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/20208092 www.bgdnes.bg

ADOR е ресторантът на читателите според „Бакхус“ advertorial icon

Гастрономическият лидер на InterContinental Sofia спечели сърцата на публиката и най-конкурентната категория в годишните награди на изданието

Вечерта на 27 март 2025 г. в София бе озарена от блясък, гурме изкушения и празнично настроение. На престижната церемония „Ресторант на годината 2024“, организирана от списание „Бакхус“, един ресторант блесна за пореден път на родната кулинарна сцена – ADOR, гастрономическата перла на InterContinental Sofia, бе избран за „Ресторант на читателите“.

Гласуването на публиката – най-конкурентната категория на конкурса, изведе ADOR като категоричен победител, признат за своето изтънчено меню, авторски почерк и безупречно обслужване. От над 50 топ ресторанта, именно ADOR успя да спечели сърцата на гастрономическите ентусиасти и да се утвърди като предпочитан избор за ценителите на висшата кулинария. Наградата беше връчена на Ирина Карадакова, мениджър „Храна и напитки“ и на Виолета Милушева, директор „Продажби и маркетинг“ на InterContinental Sofia.

„За нас това признание означава много – то е доказателство, че страстта и усилията, които влагаме всеки ден, достигат до сърцата на нашите гости. За нас е чест да бъдем част от техните специални моменти и да продължаваме да ги изненадваме с нови вкусове и кулинарни вдъхновения“, сподели Виолета Милушева при получаването на наградата. „Тази победа е не просто отличие, а свидетелство за отдадеността на нашия екип към кулинарното съвършенство и незабравимите моменти, които създаваме за всеки посетител. Да бъдем избрани от читателите на „Бакхус“ е най-високата оценка за нашата работа и мотивация да продължаваме да се надграждаме“, допълни тя.

Церемонията, посветена на най-доброто в гастрономията, събра елита на кулинарния свят, като гостите се насладиха на шедьоври, създадени от световноизвестни шеф-готвачи. А ресторант ADOR, който е разположен в сърцето на града - на пл. „Народно събрание“, продължава да вълнува, затвърждавайки името си като едно от водещите кулинарни бижута на София.

Реклама
Реклама
Реклама