Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2031404 www.bgdnes.bg

Тупарев и Андрей ближат рани

Андрей от продуцентското дуо Иван и Андрей отиде на спешна тайна среща с колегата си Нико Тупарев.
И двамата изживяват тежки дни в момента - рейтингите на предаванията им "Къртицата" и "Денсинг старс" не се радват на планувания предварително успех. Изпреварва ги отрочето на братя Халваджиян "Като две капки вода", в което БГ звезди минават през гримова интервенция и имитират световни знаменитости.


Зрителите предпочитат "Като две капки вода" най-вече заради положителното настроение. Клюките и бруталните интриги в "Къртицата" изиграха лоша шега на Иван и Андрей - хората са уморени от злоба. А пък и всенародните любимци Азис и Николета Лозанова отдавна напуснаха. В "Денсинг старс" пък няма достатъчно звезди, които да заковат българите пред телевизора. Даже "Гласът на България", за което се говореше, че е нагласено шоу, събра доста зрители и във финала си отвя останалите риалити програми.


Арнаудов и Тупарев са се хванали за главата, видяха топпапараците на "България Днес". Още в началото на седмицата двамата бизнесмени, единият в ТВ7, другият в Нова, кръстосваха улиците на София. Нико и Андрей с бърза крачка и лаптоп в ръка обсъждаха стратегии, с които да съживят интереса към продукциите им.
Според кръжащ в тв средите слух от есента Иван и Андрей официално ще се сдушат с Нико и ще представят ново риалити шоу. Кой ли ще влезе този път - някой бивш министър-председател?


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама