Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2031549 www.bgdnes.bg

Биляна Йотовска ВЕЕ ЦИЦИ на Сираков

Биляна Йотовска плюс още три стегнати мацки цяла вечер се разхождаха по голи цици пред Христо Сираков.


Ако човек чуеше това преди няколко години, щеше да си помисли, че става дума за разврат на затворени врата с бебешко олио, вибратори и камшици. Към днешна дата обаче от имиджа на плейбой на Ицо Стоте манекенки не е останало много и такова рандеву може да се случи единствено в Слънчев бряг.

Реклама


Там гостуваше Йотовска с еротичното си шоу, в което сексапилни мацки и мускулести метросексуални мъже денсят провокативно пред погледите на публика. С тях сезонът на покварата, алкохолните изцепки и скъпарските коли официално се откри.


Сираков бе част от зрителите, които зяпаха с възбуда шоуто на Биляна в "Бедруум" бар. Оживено пляскаше на огненото шоу и танцовата хореография, но най-живо го интересуваха голите тела на мацките. Толкова се вглъби в ерос представлението, че жената, с която беше на морето, се чувстваше пренебрегната. За да му привлече вниманието, блондинката трябваше постоянно да му говори на уше и да го целува по врата.


Тризначките, за които се заговори, че са напуснали България обидени, също бяха на морето. Вяра, Надежда и Любов кръжаха из нощен Слънчев бряг в търсене на ново риалити шоу.


Истинската звезда на купона обаче се оказа Милко Калайджиев. Откривателят на Преслава, Анелия, Емилия, Галена и прочее БГ икони влетя в тузарския бар с танцова стъпка на фона на електронна музика. Шокът сред публиката бе голям - на няколко метра от "Бедруум" има голяма чалготека.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама